• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Waxy Maize Starch

Hurtigt virkende komplekse kulhydrater

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

69 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Waxy Maize Starch (WMS) er en kompleks , lang kædet, højmolekylær kulhydrat, fri for sukker og laktose.

WMS kan gendanne glykogenniveauer hurtigere end dextrose , hvilket øger energi-niveauet på rekordtid. Det har en meget højere molekylær vægt end dextrose og maltodextrin så derfor passerer det gennem maven meget hurtigere. Dermed eliminere det risikoen for ubehag i maven, så der er ingen mave kramper og ingen oppustet følelse. Da WMS absorberes så hurtigt, kan det let indtages når en hurtig frigivelse af energi er påkrævet.

WMS fungerer som en pumpe, og trækker de næringsstoffer sammen med vand, i kroppens væv på den korrekte hastighed og osmolalitet til din krop for fuld udnyttelse.

WMS er opløseligt i vand, blandes bedst med en shaker, men kan også blive rystet og indtaget med det samme. Det har en neutral smag og er et udmærket kosttilskud til en blanding, eller det kan blive indtaget for sig selv.

Vores Waxy Maize Starch har en høj procentdel af Amylopektin ( 95-99 %) og en lav procentdel af amylose (1-5%). Amylopektin molekyler er større, tungere og lettere for maven at fordøje. Derfor vil fødevarer der har lidt Amylose og masser af Amylopectin, være hurtigere fordøjet og absorberet.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Hurtigt virkende kulhydrater
 • 100% uden sukker og laktose
 • Højt glykæmisk indeks

Anbefalet brug

Kulhydrater bidrager til muskelrestitution† efter træning med høj intensitet og/eller udholdenhedstræning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefuld (50 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Voks Majsstivelse (100%)

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 750.0kJ
Energi: 176.5cal
Protein (som det er): kun spor
Kulhydrater: 44,0 g
Hvoraf stivelse: 44,0 g
Heraf sukkerarter: kun spor
Fedt: kun spor

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Waxy Maize Starch

Vælg billede

Waxy Maize Starch