• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Creatine Ethyl Ester HCL

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
69 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Creatine Ethyl Ester?

Creatine Ethyl Ester (CEE) er en mere effektiv variant af det populære kosttilskud Kreatinmonohydrat. Da Kreatinmonohydrat er blevet knyttet til en ester salt er det generelt lettere for kroppen at optage det, når de kombineres med alternative kilder.

Creatine Ethyl Ester Fordele

CEE hjælper med at give et hurtigt boost af ATP til de arbejdende muskler, hvilket igen giver forbedringer i muskelmasse og styrke. Let at bruge og giver fantastiske resultater. Creatine Ethyl Ester anbefales til alle, der ønsker at forbedre deres fysik og sportslige præstationer uden bivirkninger.

Creatine Ethyl Ester er et avanceret supplement, der tager grundlæggende kreatinmonohydrat og øger sin konstituering med tilsætning af ester salte. Disse ester salte gør det lettere at absorberes og optages af dine celler. Nogle af fordelene ved CEE i forhold til de traditionelle former for kreatin er relateret til det faktum, at mindre doser er nødvendige for at få den samme effekt , mens oppustethed og loading fase er elimineret.

Hvis du ikke kan lide smagen af Creatine Ethyl Ester pulver , hvorfor så ikke prøve voresCEE Tabletter ?

Hvem er Creatine Ethyl Ester egnet til?

CEE er perfekt for sportsfolk der søger at forbedre styrke og muskelmasse. Det er en fantastisk mulighed for dem, der lider oppustethed eller ubehag fra andre former for kreatin.

Hvornår skal jeg tage Creatine Ethyl Ester?

Vi foreslår, at du tager Creatine Ethyl Ester omkring 1 time før en træning. På træningsløse dage, tages de på samme tid som en træningsdag. Efter 4-6 ugers fortsat brug tages 1-2 ugers pause og start perioden igen.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Let absorberet grundet Ethyl Ester
 • Hjælper dig gemme mere ATP
 • Kan bidrage til at forbedre styrke og størrelse

Anbefalet brug

Tilføj et topmål MP lille scoop (3g) til vand, ryst og indtag. Tag 1 time før en træning. På træningsløse dage tages på samme tid som en træningsdag. Efter 4-6 ugers fortsat brug tages 1-2 ugers pause og så starter periode igen.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2,5 g. (ikke inkluderet).

Ingredienser

Dette produkt er 100 % Kreatin Ethyl Ester HCL med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Kreatin Ethyl Ester HCL.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Vinderen

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Har forsøgt mig med mange forskellige mærker af kreatin, men det her tager prisen. Virker effektivt og giver dermed et skub til styrken under træning.

Mon Jun 05 09:51:28 BST 2017 af Kim #1 Top Anmelder

Creatine Ethyl Ester HCL

Vælg billede

Creatine Ethyl Ester HCL
Back to top