GOD JUL 🎄 | SPAR 35%
GRATIS MADS SHAKER PÅ KØB OVER 300KR, KUN TIL DE FØRSTE 250 KUNDER
BRUG KODE: JULDK

Proteinpulver for begyndere

HVORFOR TAGE ET PROTEINPULVER TILSKUD?

Vi ved at du nok tænker ”proteinpulver er kun for bodybuildere”, men lad os lige få en ting på det rene. Protein tilskud er for alle. Uanset om du er en løber, cykler en tur, får ny energi gennem yoga eller træner i det lokale fitnesscenter.

Protein hjælper med at bygge og vedligeholde dine muskler – bare rolig, det betyder ikke at du pludselig vil få en stor muskelmasse.

KØB VORES BESTSELLERS

Ofte stillede spørgsmål
Der er en masse misforståelser om proteintilskud og en overvældende mængde information, og det kan være svært at finder ud af hvad der er op og ned. Så vi har gjort det let og besvaret nogle af de ofte stillede spørgsmål om protein.

Protein bruges i vores muskler på tre måder: opbygge muskler, forhindre muskelskader og fremme muskelgendannelse. Hvis du ønsker at opbygge muskler eller komme sig efter træning, er protein shakes en superkomfortabel og omkostningseffektiv måde at øge dit proteinindtag på, og de smager også godt!

At have en diæt med højt proteinindhold hjælper med at øge din samlede muskelmasse - da muskler hovedsageligt er opbygget af protein. Men glem ikke, for at øge dine muskelmasse så er du også nødt til at arbejde med modstandstræning. Ellers kan det ekstra indtag af protein og kalorier i din kost gemmes som fedt i kroppen.

Vi begynder med at få styr på forskellen mellem protein shakes og måltidserstatning shakes. Proteinpulver tages for at hjælpe med muskelvækst og reparation af muskler. Proteintilskud er ikke beregnet som erstatning for dine daglige måltider, de er der for at arbejde sammen med en sund, afbalanceret diæt som en bekvem måde at øge dit proteinindtag til en meget lavere pris.

Måltidserstatning shakes gør nøjagtigt hvad der navnet siger. Deres ernæringsbalancerede formuleringer erstatter et måltid. De er gavnlige for en hurtig og nem måltidserstatning, hvis madlavning er den sidste ting du har lyst til, men stadigvæk sammen med en afbalanceret kost.

Ligesom med andre tilskud og fødevarer, hvis du indtager mere end du forbrænser, så risikerer du at vægten stiger i det lange løb. Hvis det er dit mål, kan protein shakes være en fedtfattig og lavere kalorieholding mulighed (afhængigt af hvilken du vælger) for at hjælpe dig med at få magert masse i stedet for fedt.

PROTEIN GUIDEN


Vil du have mere information om proteinpulver, dets fordele og vejledning til at vælge? Tjek vores Protein Guide nedenfor.

Læs Mere

12 Lækre Opskrifter Til Protein Boost Hele Dagen


En proteinshake behøver ikke bare blandes med vand og drikkes efter en træning. Faktisk kan du nyde dem som en del af et afbalanceret måltid, for at gøre dig klar til dagen.

Vi har sammensat nogle af vores bedste proteinopskrifter til enhver lejlighed for at få dig inspireret og skifte dit shake-spil. Lad os komme igang.

Læs Mere