Myprotein Thermal Water Bottle

500ml isoleret vandflaske

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

76 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Myprotein Thermal Water Bottle er den perfekte flaske til at holde din drink enten varm eller kold under hele din træning.

Denne 500ml kapacitets flaske er pakket ind i et fleksibelt materiale kendt som Nanogel® der betragtes som det bedste og letteste fast isolerende materiale i verden. Letvægts, squeezable og helt BPA fri, giver denne flaske en uovertruffen termisk ydeevne.

En nylig undersøgelse viste, at indtagelsen af en kold drink (4°C) under træning reducerer stigningen i kroppens kernetemperatur i forhold til at indtage væske ved stuetemperatur. Reduktion kroppens kernetemperatur kan resultere i bedre ydeevne.

Fremstillet af det italienske firma Elite, en af de førende ydeevnes flaske producenter i verden, Myprotein Thermal Water Bottle er ideel for dem, der ønsker at holde deres drink kølig og forfriskende under hele deres træningspas.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Holder drikkevarer varme eller kolde i op til 4 timer
  • 500ml kapacitet
  • Ergonomisk desgin til brugervenlighed
  • Blød gummidyse giver et hurtigt væske flow

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde væske i flasken. Skru låget stramt indtil det er sikret. Løft dyse og klemme for at begynde at drikke. Kun egnet opvaskemaskiner under 40°C. Bemærk venligst: Vores Flasker og Shakers er ikke designet til at transportere væsker, deres formål er at blande pulver og væske i til en lækker konsistens umiddelbart før forbrug.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein Thermal Water Bottle

Vælg billede

Myprotein Thermal Water Bottle