SPAR 35% PÅ ALT* MED KODE: 35DK
| SPAR 50% PÅ ALLE SMAGSPRØVER - INGEN KODE

HVAD ER COMMAND?

COMMAND er vores premium gaming ernærningsmærke, skabt gennem Myprotein Innovation. Vores mission er at bane vejen for reel gaming ernæring og at støtte e-sports teams, samt alle andre spillere, ved at tilbyde lækre energidrikke for at holde dig på toppen af dit game.

Med over et årti ernæringsmæssig ekspertise er vores produkter ledet af videnskab og fyldt med vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til støtte for både dit fysiske og kognitive velbefindende. Vi har også flere produkter på vej med sunde snacks og måltidserstatninger på vej. Så uanset dit spil, forbliv i COMMAND.

KØB NU

HVAD ER DER I?

Vores shakes og energidrikke er skabt af eksperter og indeholder en række aktive ingredienser. Fra zink til understøttelse af kognitive funktioner, til vitamin A for at beskytte dit syn, til vitamin C for at reducere træthed og koffein for at holde dig fokuseret - vores formler sørger for at du er dækket.

Vi er også dedikeret til at holde dig i kontrol og ikke give dig et usundt rush, så vores shakes og energidrikke er sukkerfrie. Hvad mere er, de kommer i en række lækre smag, fra Blue Raspberry energidrikke til Tropiske shakes.

KØB NU

VORES KVALITET

Vi er dedikeret til at levere de bedste kvalitetsprodukter. Vores interne produktionsfaciliteter i verdensklasse giver os mulighed for at udvikle, formulere og teste - ved hjælp af specialinfrarød scanning og røntgenmaskiner for at sikre, at hvert enkelt produkt lever op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket fører til, at det britiske detailkonsortium certificerer os AA-karakteren for fødevaresikkerhed.

KØB NU