Myprotein Buff - Orange

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

119 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

The Myprotein Buff er et syningsløs rørfotmet stykke stof til at have omkring halsen. Det er lavet at høj kvalitets microfiber it et åndbart og svedtransporterende materiale. Den er syningsløs hvilket gør den super behagelig og kan bruges som et pandebånd, hue, halsedisse osv.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Myprotein mærket halsedisse
  • Åndbart materiale
  • Komfortabel pasform

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Halsedisse

Samlet:

5

God at have til fodboldtræning, løbeture eller lignende udendørs træning. Jeg har været meget glad for min indtil videre.

Mon Oct 10 16:18:05 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Myprotein Buff - Orange

Vælg billede

Myprotein Buff - Orange