Benedikt Magnusson Power Stack

5 Anbefalet produkter til at opbygge styrke.

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

564 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Benedikt Magnusson Power Stack

Som brugt af Benedikt Magnusson, som er vinderen af Raw Deadlift Wolrd Record, er denne bundle designet til at hjælpe dig med at bygge masse mens du også øger din styrke.

En fantastisk tilføjelse til alle der ønsker at blive større men også stærkere, denne bundle giver dig 4 nøgle-kosttilskud og en Myprotein Blender Bottle for at give dig alt hvad du har brug for, for at tage din træning til nye højder.

Denne bundle kombinere en bred vifte af næringsstoffer i gennem, BCAAs, Alpha Men Multivitamins, Omega 3 Liquid og Hard Gainer Extreme for at støtte din muskelopbygning, genrelle helbred og for at bygge seriøs styrke.

Benedikt Magnusson

“Jeg vælger disse produkter da de er faste i min dag-til-dag rutiner, både kost og træning. Jeg tror på at det er det idealle udvalg af produkter for alle der er seriøse omkirng at blive større og stærkere.”-Benedikt Magnusson Myprotein Ambassador og Deadlift World Record Holder

Includes:

Hard Gainer Extreme, Chocolate Smooth, Pouch, 2.5kg - Fuldt op med over 440 kalorier per 100g serving, det er det perfekte supplement til alle der gerne vil tilføje kvalitetsmasse til at støtte deres styrketræning.

BCAA Berry Blast, 250G - Giver dig Leucine, Isoleucine og Valine til at støtte muskelopbygning og undgå nedbrydelse af musklerne.

Alpha Men Super Multi Vitamin, 120 Tabs - En unik og meget effektiv blanding af potente vitminer og mineraler der er essentiele for godt helbred og velvære.

Omega 3 Liquid Super Strength jordbær, 150ml - En fantastisk og nem måde at indtage Omega-3 for at leve sundt. Giver dig en nem måde at indtage høje mængder EPA & DHA.

MyProtein Blender Bottle, 400ml - En unik Blender Bootle designet til at hjælpe dig med at mixe dine kosttilskud med minimal indsats.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 4 nøgle kosttilskud til at underbygge styrketræning
  • Indkludere BCAA til at undgå muskelnedbrydelse
  • Fantastisk værdi

Anbefalet brug

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ingredienser

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Benedikt Magnusson Power Stack

Vælg billede

Benedikt Magnusson Power Stack