Fitnesscenteret pakkeløsning

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

105 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Du går ikke ned på protein med vores Fitnesscenteret pakkeløsning. Denne pakkeløsning indeholder alle de væsentlige forudsætninger til en nødtræning. Vi har samlet 3 af de basale nødvendigheder som du kan opbevare i bilen eller på arbejdet, så du altid har en shake ved hånden.

Vores Fitnesscenteret pakkeløsning indeholder:

Impact Whey Protein, 250g, uden smag - 10 portioner af vores mest solgte højkvalitets valleprotein, der indeholder 20g protein per 25g portion. Det høje proteinindhold vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

Gym Bag - denne taske med snorelukning er en let og praktisk måde at opbevare alle dine nødvendigheder til fitnesscenteret. Perfekt til opbevarelse af dit håndklæde, proteinshake og nøgler.

Myprotein Mixmaster Shaker - disse shakere er af det nyeste design, eftersom de kommer med et maskegitter, der giver en klumpfri shake, de kommer også med et låg der skrues på, hvilket gør det mere sikkert når du ryster den.

Vigtige fordele

  • Perfekt til en nød træning
  • Indeholder protein, en shaker og vores fitnesstaske.
  • Let og nem at opbevare.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Fitnesscenteret pakkeløsning

Vælg billede

Fitnesscenteret pakkeløsning