Gale Force pakkeløsning – Vanilje

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

755 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Vintertrænings pakkeløsningen er den idéelle løsning til dem der vil bulke op over vinterperioden og støtte immunsystemet i perioder, hvor det sandsynligvis er undertrykt grundet det kolde klima. Denne unikke pakkeløsning indeholder en kombination af 6 forskellige produkter der også forsyner dig med energi til dine træninger i vinterperioden og hjælper med restitution i en periode med intens træning og når kroppen er under stor belastning. Denne pakkeløsning indeholder 2,5kg Hurricane XS (Vanilje) som er et alt i ét kosttilskud med højt proteinindhold der vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse og en kulhydratblanding af dextrose og hurtigt optagelig havre der giver energi til din træning og øger kalorieindtaget. Den indeholder også keatin monohydrat (Creapure) og HMB der forbedrer din fysiske ydeevne når det gælder eksplosiv træning af høj intensitet samtidig med at det reducerer nedbrydningen af muskler. Denne pakke indeholder også 90 kapsler af zink og magnesium der vil støtte restitutionen og forbedre søvnen, 90 BCAA Plus kapsler der modvirker nedbrydning af muskler, 330g Total Nutri-Greens der indeholder mineraler og vitaminer som støtter immunforsvaret i den kolde tid, og endelig, 2,5kg instant oats der vil øge dit kalorieindtag i form af kulhydrater med lav GI. En Myprotein Blender Bottle er også inkluderet som kan anvendes til at blande alle disse kosttilskud, præcis som du ønsker.

Hurricane XS
2.5kg, Vanilje
1 portion (70g) efter træning, endnu en portion kan indtages hvis nødvendigt

Zink og magnesium
90 kapsler
2-3 kapsler 30-60 minutter før sengetid

BCAA Plus
90 piller
3-5 piller 2-4 gange dagligt for optimale resultater

Total Nutri-Greens
330g, Tropical
2 portioner dagligt for at støtte en sund og varieret kost

Instant Oats
2.5kg, uden smag
100g portion efter behov

Myprotein Blender Bottle

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG KAN UDSKIFTES UDEN VARSEL AFHÆNGIGT AF VARELAGER. Pakkens vejledende udsalgspris er baseret på den samlede pris af de individuelle produkters vejledende udsalgspris.

Vigtige fordele

  • Fantastisk værdi for pengene
  • Bidrager til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse.
  • Idéel til vinterperioden når du vil øge muskelmassen

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Gale Force pakkeløsning – Vanilje

Vælg billede

Gale Force pakkeløsning – Vanilje