Night Pack

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

349 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Night Pack er designet til at give dig de vigtigste produkter, der kræves for at fremme en god nats søvn og restitution samtidig med at holde din krop i en muskel byggende tilstand. Vi har kombineret Milk Protein Smooth, langsomt frigivet protein, med ZMAs patenterede zink og magnesium formel og 5-HTP i denne praktiske pakke til at fremme restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål, mens du sover!

Milk Protein Smooth (ikke aromatiseret, pose, 1kg) er et mælkeprotein koncentrat der stammer fra ultra-filtreret skummetmælk. Dette avancerede mælkeprotein er en glimrende kilde til native kasein og valleproteiner i samme forhold som findes naturligt i mælk (kasein 80 % og valle 20 %).

5-HTP (beholder, 90)(5-hydroxy-L-tryptophan) er en naturligt forekommende aminosyre, som er en forløber for neurotransmitteren serotonin. Det har vist sig at forhøjede niveauer af serotonin bruges til at forbedre søvn og undertrykke appetitten.

ZMA (beholder, 90) er en synergistisk kombination af zink og magnesium designet til at maksimere absorberingen og fremme restitutionen fra motion. Zink spiller en central rolle i reguleringen af cellevækst og vævets reparation, samt opretholdelsen af et sundt immunsystem.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 produkter til før sengetid
  • Forbedret restitution
  • Bedre søvn

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for detaljer. Bemærk venligst, at vi anbefaler at tage ZMA og Milk Protein Smooth mindst 90 minutter fra hinanden, da mælkeprodukter kan påvirke optagelsen af ZMA.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Night Pack

Vælg billede

Night Pack