Hurricane XS (2,5 kg, Chocolate Smooth)
Omfattende ’alt-i- én’ kosttilskud indeholdende Protein, havre, Creapure® og HMB til at understøtte styrke og muskelmasse resultater. iBCAA (250g, Berry Blast)
Pulveriseret BCAAer med forbedret biotilgængelighed for at forbedre muskelnedbrydning og fremme restitution. Beta alanin (90 tabletter)
Virker ved at for at forbedre fysiske præstationer ved at forsinke træthed. Ideel til alle, der er involveret i regelmæssig træning. Maltodextrin (1 kg)
Høj kvalitets kompleks kulhydrat stammer fra majsstivelse, der er en god kilde til hurtig frigivelse energi. ZMA® (90 Tabletter)
Kombination af to essentielle kostmineraler (zink og magnesium) og vitamin B6 til at forbedre styrke, fremmer hurtigere restitution og øger udholdenhed. Myprotein Blender Bottle
Høj kvalitets shaker flaske, herunder en unik wire blande bold til at lave den lækreste drink med en minimal indsats. "/>

Terry Hollands Strength Bundle

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

758 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Anvendt af, for syvende gang, ’Verdens Stærkeste Mand’ finalist: Terry Hollands, hans helt egen bundle, designet til at hjælpe dig med at øge din styrke og komme over dine trænings plateauer. Egnet til begyndere og øvede, denne bundle indeholder fem nødvendige kosttilskud og en Myprotein shaker for at give dig alle de værktøjer, du har brug for, for at skubbe din træning til det næste niveau.

Denne bundle kombinerer en bred vifte af næringsstoffer, herunder Kreatin, Protein, pulveriseret BCAA, Beta Alanin, Maltodextrin og ZMA® til restitution, forhindre muskelnedbrydning, øget styrken og forbedre udholdenhed.

"Jeg valgte disse specifikke produkter, da jeg tror de er en god mulighed for alle, der leder efter at forbedre deres styrke. Meget opmærksom på styrke, restitution og udholdenhed er afgørende for stærkmand træning; hvert kosttilskud i mit bundle er blevet afprøvet og testet af mig selv og andre top atleter til at hjælpe med at opnå resultater. Jeg vil bruge disse produkter som et dagligt syn mod min træning til ’Verdens Stærkeste Mand’ i år og tror, at de ville være en fantastisk tilføjelse til ethvert styrke fokuseret trænings regime.

Terry Hollands, ’Verdens Stærkeste Mand’ finalist, for syvende gang

Indeholder:

Hurricane XS (2,5 kg, Chocolate Smooth)
Omfattende ’alt-i- én’ kosttilskud indeholdende Protein, havre, Creapure® og HMB til at understøtte styrke og muskelmasse resultater.

iBCAA (250g, Berry Blast)
Pulveriseret BCAAer med forbedret biotilgængelighed for at forbedre muskelnedbrydning og fremme restitution.

Beta alanin (90 tabletter)
Virker ved at for at forbedre fysiske præstationer ved at forsinke træthed. Ideel til alle, der er involveret i regelmæssig træning.

Maltodextrin (1 kg)
Høj kvalitets kompleks kulhydrat stammer fra majsstivelse, der er en god kilde til hurtig frigivelse energi.

ZMA® (90 Tabletter)
Kombination af to essentielle kostmineraler (zink og magnesium) og vitamin B6 til at forbedre styrke, fremmer hurtigere restitution og øger udholdenhed.

Myprotein Blender Bottle
Høj kvalitets shaker flaske, herunder en unik wire blande bold til at lave den lækreste drink med en minimal indsats.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fem vigtige kosttilskud til at forbedre styrke
  • Understøtter restitution og muskel reparation
  • Inkluderer beta-alanin for at øge udholdenhed

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Terry Hollands Strength Bundle

Vælg billede

Terry Hollands Strength Bundle