• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Æggehvide proteinpulver (egg protein)

Rig kilde til kvalitets protein

Smag
Pakke
Mængde

End of month sale 💪 | Spar op til 60% | + 10% ekstra rabat ved køb over 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Vi har nedsat et enormt udvalg og hvis du skynder dig at bestille er du sikret en god deal.

+ 10% Ekstra rabat når du køber for min. 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Tilbuddet gælder til og med den 27. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. 

KØB NU

Før: 159 kr 143 kr Spar: 16 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Æggehvide protein pulver (egg protein)?

Æg er en rig kilde til kvalitets protein, men mange mennesker bekymre sig om fedt og kolesterol i æggeblommen. Æggehvide protein er en bekvem måde at øge dit protein indtag uden besværet med at adskille blommen fra æggehvide.

Hvad er fordelene ved Æggehvide protein pulver (egg protein)?

Hver 3,1 gram æggehvide protein svarer til at spise 1 medium æg.

Vores Egg White Powder er et spraytørret æggeprotein fremstillet direkte fra æggehvider og har en fremragende ernæringsmæssige og aminosyre værdi, med over 80% protein.

Valle protein kan være den mest biotilgængelig form for protein og kasein den mest langsomt absorberende, men de begge har deres ulemper.

Valleprotein absorberes ekstremt hurtigt, som gør den ideel til efter en træning, men ikke på noget andet tidspunkt af dagen, fordi proteinet er optaget i kroppe efter omtrent 2 timer.

Kasein på den anden side absorberes meget langsomt, så det er den perfekte løsning til andre tidspunkter af dagen. Ikke? Forkert. Eller, ikke helt, det er meget nyttigt, men er ikke særlig bio tilgængelig, så ikke alt absorberes

Æggehvide protein er svaret, det perfekte kompromis, et protein, der ikke optages for hurtigt, men heller ikke for langsomt, og den er godt absorberet.

Det absorberes i løbet af 3-4 timer og med stor effekt. Du kan enten bruge den selv eller lave dine egne brugerdefinerede blanding med æggehvidepulver, Valle og kasein for at få de mange fordele fra alle 3 proteiner.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Glimrende kilde til fedtfattigt protein
  • Gram for gram, over 620% mere protein end i et hårdkogt æg
  • Fantastisk ernæringsmæssig og aminosyre profil
  • 79% protein per portion

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og mælk.

Naturell: æggehvide pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 113.0Kcal
Energi: 472.0kJ
Protein (tør basis): 25,8 g
Protein (som det er): 24,3 g
Kulhydrater: 1,3 g
fedt: 0,1 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.0

3.0

(3 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Fordele men mest ulemper

Samlet:

3

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

4

Da jeg har svært ved at nedbryde mælebaserede produkter, prøvede jeg dette æggehvideprotein. Ideen er jo fin nok; naturlig ikke-mælkebaseret protein med fin aminosyreprofil. Fire stjerne for det. Men her stopper fordelene så. Produktet er ekstremt svært at blande op. Man skal shake det så meget, at der til sidst ikke er andet end skum tilbage. Damn you, æggehvide! Ok, det kan man leve med. Men smagen!? Horribel. Ganske forfærdelig. Er normalt ikke kræsen med den slags, men den er seriøst klam. Selv med dobbel dosis flavdrops, smager shaken uhyrligt. Jeg vil kun anbefale dette produkt til folk, der er alvorligt intolerante overfor valleprodukter. Jeg vil hellere have halvdårlig mave hver dag end at drikke dette skidt :(

Goes Well With:

Strawberry flavdrops

Sun Jan 22 17:03:18 GMT 2017 af

Ganske tilfreds

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Smagen kunne godt være en smule bedre, men blander man med flavdrops, så er der overhovedet ingen problemer! Nem og hurtig levering, fin pris og ingen klumper.

Thu Sep 08 07:08:11 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Ganske tilfreds

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Smagen kunne godt være en smule bedre, men blander man med flavdrops, så er der overhovedet ingen problemer! Nem og hurtig levering, fin pris og ingen klumper.

Thu Sep 08 07:08:11 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Frygtelig smag

Samlet:

1

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

2

Produktet smager virkelig af H til. Neutral smag passer ihvertfald ikke, jeg er ikke sart, men efter 1 tår måtte jeg smide shaker ud i vasken. Men hurtig levering 😊

Fri Dec 25 16:11:19 GMT 2015 af

Æggehvide proteinpulver (egg protein)

Vælg billede

Æggehvide proteinpulver (egg protein)