Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Æggehvide proteinpulver (egg protein)

Rig kilde til kvalitets protein

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK 129.0

Førpris: 159 kr

129 kr

Spar: 30 kr

6 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad er Æggehvide protein pulver (egg protein)?

  Æg er en rig kilde til kvalitets protein, men mange mennesker bekymre sig om fedt og kolesterol i æggeblommen. Æggehvide protein er en bekvem måde at øge dit protein indtag uden besværet med at adskille blommen fra æggehvide.

  Hvad er fordelene ved Æggehvide protein pulver (egg protein)?

  Hver 3,1 gram æggehvide protein svarer til at spise 1 medium æg.

  Vores Egg White Powder er et spraytørret æggeprotein fremstillet direkte fra æggehvider og har en fremragende ernæringsmæssige og aminosyre værdi, med over 80% protein.

  Valle protein kan være den mest biotilgængelig form for protein og kasein den mest langsomt absorberende, men de begge har deres ulemper.

  Valleprotein absorberes ekstremt hurtigt, som gør den ideel til efter en træning, men ikke på noget andet tidspunkt af dagen, fordi proteinet er optaget i kroppe efter omtrent 2 timer.

  Kasein på den anden side absorberes meget langsomt, så det er den perfekte løsning til andre tidspunkter af dagen. Ikke? Forkert. Eller, ikke helt, det er meget nyttigt, men er ikke særlig bio tilgængelig, så ikke alt absorberes

  Æggehvide protein er svaret, det perfekte kompromis, et protein, der ikke optages for hurtigt, men heller ikke for langsomt, og den er godt absorberet.

  Det absorberes i løbet af 3-4 timer og med stor effekt. Du kan enten bruge den selv eller lave dine egne brugerdefinerede blanding med æggehvidepulver, Valle og kasein for at få de mange fordele fra alle 3 proteiner.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Glimrende kilde til fedtfattigt protein
  • Gram for gram, over 620% mere protein end i et hårdkogt æg
  • Fantastisk ernæringsmæssig og aminosyre profil
  • 79% protein per portion
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til muskelvækst og vedligeholdelse, så for at høste fordelene af dette produkt, anbefaler vi, at du tilføjer 1 stort scoop (30g) til 150-250ml vand eller mælk i en Myprotein shaker 30 minutter før og/eller efter træning. Alternativt kan produktet indtages på alle døgnets tidspunkter for at øge proteinindtaget.

  Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Produktet bør anvendes sammen med en aktiv livsstil og balanceret kost. Egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og mælk.

  Naturell: æggehvide pulver (100%)

 • Ernæringsinformation

  Per 30g:
  Energi: 113.0Kcal
  Energi: 472.0kJ
  Protein (tør basis): 25,8 g
  Protein (som det er): 24,3 g
  Kulhydrater: 1,3 g
  fedt: 0,1 g

Kundeanmeldelser

3.67

6 Kundeanmeldelser

5 2
4 2
3 1
2 0
1 1

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Egg protein

Fin smag og god effekt

Æggehvider

Vaniljevarianten er meget naturlig og så er indholdet af høj klasse

Smagen kunne være bedre

Skal være ærlig og sige, at smagen ikke er den bedste, hvis det indtages med vand alene. Hvis man blander det med nogle flavdrops og mælk, putter det i en smoothie eller andet, så er det dog ikke et problem for mig. Ellers et rigtig effektivt proteinpulver til en god pris.

Fordele men mest ulemper

Da jeg har svært ved at nedbryde mælebaserede produkter, prøvede jeg dette æggehvideprotein. Ideen er jo fin nok; naturlig ikke-mælkebaseret protein med fin aminosyreprofil. Fire stjerne for det. Men her stopper fordelene så. Produktet er ekstremt svært at blande op. Man skal shake det så meget, at der til sidst ikke er andet end skum tilbage. Damn you, æggehvide! Ok, det kan man leve med. Men smagen!? Horribel. Ganske forfærdelig. Er normalt ikke kræsen med den slags, men den er seriøst klam. Selv med dobbel dosis flavdrops, smager shaken uhyrligt. Jeg vil kun anbefale dette produkt til folk, der er alvorligt intolerante overfor valleprodukter. Jeg vil hellere have halvdårlig mave hver dag end at drikke dette skidt :(
Goes Well With:
Strawberry flavdrops

Ganske tilfreds

Smagen kunne godt være en smule bedre, men blander man med flavdrops, så er der overhovedet ingen problemer! Nem og hurtig levering, fin pris og ingen klumper.

Frygtelig smag

Produktet smager virkelig af H til. Neutral smag passer ihvertfald ikke, jeg er ikke sart, men efter 1 tår måtte jeg smide shaker ud i vasken. Men hurtig levering 

Back to top