Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Produktet du leder efter er blevet nedsat

Other customers purchased instead

Tilbud
Creapump

Creapump

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK
3 Kundeanmeldelser

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Creapump ® er den ideelle pre-workout formel for alle der søger at øge deres energi niveauer og skubbe deres træning til det næste niveau. Med en god kombination af kulhydrater kreatin og aminosyrer du vil ligge mærke til at du træner hårdere og i længere tid med forbedret vækst og en uovertruffen vaskularitet.

  Blandingen af dextrose og palatinose® kulhydrater er designet til at hjælpe med at støtte aminosyre absorberingen - Citrulline Malate og Taurine. Du vil føle og se godt ud og du vil lige mærke til forbedret udholdenhed og mental fokus.

  Tilføjelsen af Creapure®, den reneste form af kreatin monohydrat på markedet, vil fremme en optimal muskel effekt i løbet af din træning at sikre at du kan tvinge sidste repetitioner.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Boost energi niveauer inden træning
  • Øget 'vaskularisering'
  • Fremmer optimal styrke effekt
 • Anbefalet brug

  Kreatin forbedrer præstationsevnen og eksplosiv kraft†, og kulhydrater fremmer muskelrestitutionen‡ så for at høste fordelene af dette produkt, anbefaler vi, at tilføje 1 stort scoop (30g) til 150-250ml vand eller juice i en Myprotein shaker før og/eller efter træning.. †Kreatin fremmer den fysiske ydeevne under gentaget kortvarig og intensiv træning. Den fordelagtige effekt opnåes ved et dagligt indtag på 3g kreatin. ‡Fordelagtig effekt opnåes gennem indtagelse af kulhydrater fra alle kilder, ved et total indtag på 4g per kg kropsvægt, ved doser indenfor de første 4 timer, og ikke senere end 6 timer, efter træning.

  Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Produktet bør anvendes sammen med en aktiv livsstil og balanceret kost. Egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

  Tropical : Kulhydratblanding (63%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatin Monohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin, Aroma, syre (citronsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose). *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

  Naturell: Kulhydratblanding (68%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatin Monohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin. *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

 • Ernæringsinformation

  Hver 30g servering indeholder i gennemsnit:
  Energi: 343.1kJ
  Energi: 82.0Kcal
  Protein 0.0g
  Kulhydrater 20,5 g
  Fat 0.0g

  Aktive ingredienser pr 30g portion:
  Kulhydrat blanding 20,5 g
  Creapure ® 5g
  Pump blanding (Citrullin Malate & Arginin Alfa-ketoglutarat) 4g
  Taurin 600mg

Kundeanmeldelser

4.33

3 Kundeanmeldelser

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Pre-workout

Anvender det som pre-workout (nogle gange blander jeg også med andre produkter). Det giver et godt pump og god energi.

Holder længe

Giver god energi og godt pump i lang tid!

Fint pre-workout

Giver god energi og pump, men kunne godt bruge flere smagsvarianter, selvom det smager godt :)

Back to top