• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

 • Organic

  Organic

Økologiske Chlorella Tabletter

Økologiske Chlorella Algetabletter

Smag
Pakke
Mængde
Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Spar 40% på piller & aminosyrer | BRUG KODE: MINUS40DK

Tilbud gælder til og med d. 24 september 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 2000 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. 


KØB NU
159 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Økologiske Chlorella Tabletter?

En økologisk, næringsrig, blå-grøn alge. Chlorella blomstrer i suptropiske og topiske vande. Kultiveret Chlorella vokser i filtreret naturligt vand under streng kontrol som den grønne pigment i klorofyl. Chlorella rummer et væld af af vigtige vitaminer og mineraler herunder jern, jod og vitamin D. Velhavende i sin næringsværdi , er Chlorellas celle beskyttet af en stærk væg. Denne cellevæg nedbrydes ved hjælp af højtryks finforstøvning der bevarer den ernæringsmæssige integritet i celleindholdet således at disse er tilgængelige og ubeskadiget, hvis det indtages. Algerne presses af en registreret Lægemiddelfremstiller til pulver, og komprimeres derefter til tabletter indeholdende 500 mg Chlorella. Chlorella tabletter er frivilligt inspicerede for at sikre, at de opfylder de høje standarder fastsat af Medicine and Healthcare Products Regulatory Agency, der styrer lovkravene for kosttilskud generelt. Ingen fyldstoffer, såsom magnesiumstearat, der kan have betydning for smagen, er brugt. Økologiske Chlorella Tabletter er certificeret af Soil Association under kode GB-ORG-05.

Hvad er fordelene?

Vitamin D bidrager til vedligeholdelsen af normal knogler, muskelfunktion og immunsystem. Vitamin B12 og jern bidrager til reducering af træthed og udmattelse. Jern er vigtig for normal dannelse af røde blodlegemer og for normal transport af ilt i kroppen. Jod og jern bidrager begge til en normal kognitiv funktion mens vitamin B12 er vigtig for en normal psykologisk funktion.

Vigtige fordele

 • 100% økologisk
 •  Rig på vitamin D
 • Kilde til jern og jod

Anbefalet brug

6 tabletter  dagligt. Bedst sammen med mad.

 

Overstig ikke anbefalede dagligt indtag. Opbevares koldt, tørt og væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til anvendelse sammen med en aktiv livsstil og balanceret kost. Egnet for vegetarer og veganere.

 

 

Ingredienser

100% Organic Chlorella Algae

Ernæringsinformation

Typical Nutritional Values

  Per Serving
Vitamin D 18 μg (RI* 360%)
Vitamin B12 1.8 μg (RI* 72%)
Iron 3.039 mg (RI* 22%)
Iodine 30 μg (RI* 20%)
Chlorophyll 77.4 mg

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Chlorella

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Fin måde at få lidt ekstra mineraler og vitaminer blandet ind i kosten. Ikke den bedste smag, men det er til at se bort fra.

Mon Feb 06 21:12:46 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Økologiske Chlorella Tabletter

Vælg billede

Økologiske Chlorella Tabletter
Back to top