• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Måltid - Kylling Jalfrezi - (6 x 300g)

Proteinrig færdigret

Smag
Pakke
Mængde

3 for 2 på alt | Hvert 3. produkt er gratis* | Brug koden: 3FOR2

For hvert 3. produkt du tilføjer din kurv, giver vi dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med den 21. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr. 

KØB NU

Før: 189 kr 142 kr Spar: 47 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Produktoversigt

Hvad er Protein Måltider?

Protein Måltider giver dig kvaliteten af hjemmelavede måltider kombineret med ernæringsprofilen til at støtte en fysisk aktiv livsstil. Klar på kun 3 minutter, disse lækre måltider gør det så let som muligt for dig og din hektiske livsstil.

Denne autentiske Kylling Jalfrezi er tilberedt med hakkede tomater og naturlig yoghurt. Krydret med kardemomme, koriander, ingefær, hvidløg og rød chili. Denne Kylling Jalfrezi er fyldt med smag

Fordele ved Protein Måltider

Denne Kylling Jalfrezi indeholder 30g protein per måltid, hvilket vil bidrage til opbyggelsen og vedligeholdelse af muskelmasse. Hvert måltid har også et lavt fedt- og sukkerindhold med kun 8,4g fedt og 4,2g sukker per portion. Hvert måltid indeholder også 9,3g fibre.

Hvem er Protein Måltider egnet til?

Protein Måltider er egnet til alle der søger et velsmagende og proteinrigt måltid der har et lavt fedt- og sukkerindhold. Disse måltider er klar på kun 3 minutter, hvilket gør dem perfekte på farten, når man søger et velsmagende måltid.

Vigtige fordele

  • 30g protein per måltid
  • Lavt indhold af fedt og sukker
  • Klar på kun 3 minutter

Anbefalet brug

Kogeapparater variere. Tilberedningstid er baseret på en 850W mikrobølgeovn. Disse instruktioner er kun anført som vejledende. Ryst i 10 sekunder. Riv en 2 cm åbning i hver side for at ventilere. Opvarm i 1 1/2 minut. Riv toppen af pakken og rør rundt. Opvarm i endnu et minut og servér herefter. KOGEPLADE: Tøm indholdet i en gryde. Varm over en lav varme. Rør jævnligt.

Opbevar på et tørt og køligt sted. Intet behov for køling. Nedfrys ikke. Hvis emballagen er beskadiget eller utæt bør indholdet ikke indtages. Efter åbning, indtag straks. Hold ude af børns syn og rækkevidde. Ikke egnet til vegetarer.

Ingredienser

>Kogt kyllingebryst (30%) (kylling, salt), tomat, kogte fuldkonsris (15%), løg, rød og grøn peber (8%), tomatpuré, kikærter (3%), naturlig yoghurt (indeholder mælk), krydderier (indeholder selleri, sennep), hvidløgspuré, olivenolie, modificeret kartoffelstivelse, ingefærspuré, rød chili, koriander, salt.

For allergener se ingredienser i fed

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 måltid (300g)

Næringsindhold

  Per 100g Per måltid (300g)
Energi 402 kJ/96 kcal 1206 kJ/287 kcal
Fedt 2,8 g 8,4 g
  heraf mættede fedtsyrer 0,7 g 2,1 g
Kulhydrater 6,1 g 18 g
  heraf sukkerarter 1,4 g 4,2 g
Fibre 3,1 g 9,3 g
Protein 10 g 30 g
Salt 0,40 g 1,20 g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Protein Måltid - Kylling Jalfrezi - (6 x 300g)

Vælg billede

Protein Måltid - Kylling Jalfrezi - (6 x 300g)