• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Chili Con Carne

Chilli Con Carne

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

39 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er protein meals?

Protein meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med de ernæringsmæssige behov hos en fysisk aktiv person. Chilli Con Carne måltidet er en kombination af hakket oksekød med røde kidneybønner og fuldkorns-ris i en fyrig mexicansk chili sauce. Måltiderne kan tilberedes på 3 minutter, hvilket gør dem ideelle til når du er på farten eller har begrænset tid til at lave mad. De er også perfekte at have med i tasken, så du er sikker på at have et måltid med højt proteinindhold ved hånden hele dagen.

Fordele vedProtein Meal

Chilli Con Carne giver over 30 g protein pr måltid, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hvert måltid har ydermere et lavt indhold af fetd og sukker og giver blot 5 g fedt og 6 g sukker per portion.

Hvem erProtein Meals egnet til?

Protein Meals er perfekt for alle der er på udkig efter et velsmagende måltid der har et højt proteinindhold , ,og lavt sukker- og fedtindhold. Disse måltider kan tilberedes på kun 3 minutter, hvilket gør dem perfekte at have med på farten og har brug for et velsmagende måltid. Måltidet kommer i en lille pose der gør dem nemme at have med dig.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 30g protein pr måltid
  • Lavt indhold af fedt og sukker
  • Klar på kun 3 minutter

Anbefalet brug

Tag toppen af posen og åbn ca. 2 cm. på hver side. Stil den oprejst i en mikrobølgeovn og varm på fuld effekt i 2-3 minutter (afhængig af hvor kraftig din mikrobølgeovn er). Lad retten stå ca. 1 min. efter tilberedning inden du spiser den. Må ikke genopvarmes.

Advarsel:.Indhold vil være varmt, når det tages ud af mikrobølgeovn

Ingredienser

Oksekød (35%), tomater (20%), røde kidneybønner (14%), vand, kogte fuldkornsris (12%), rød peber (5%), tomatpuré, løg, majsstivelse, krydderier, hvidløg, salt, modificeret majsstivelse.

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi (kJ / kcal): 468/111
Fedt: 2,9 g
heraf mættet: 1,5 g
Kulhydrater: 10,0 g
heraf sukkerarter: 1,1 g
Protein: 10,9 g
Salt: 0,5 g

Per måltid på 300g:
Energi (kJ / kcal): 1405/333
fedt: 8,7 g
heraf mættet: 4,5 g
Kulhydrater: 30,0 g
heraf sukkerarter: 3,3 g
Protein: 32,7 g
Salt: 1,5 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

FANTASTISK

Samlet:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Super lækkert og mega høj på protein. Skal kun have 1,5 minutter i mikrobølgeovnen og slår enhver anden hurtigret på næringsindhold. Over 30g protein per pakke.

Goes Well With:

Creme fraishe

Fri Oct 30 15:58:26 GMT 2015 af

Protein Meal - Chili Con Carne

Vælg billede

Protein Meal - Chili Con Carne