• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Pollo Thai

Thai Chicken

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
39 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er protein meals?

Protein meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med de ernæringsmæssige behov hos en fysisk aktiv person. Thai Chiecken er en kombination af saftige stykker kyllingebryst med brune fuldkornsris i en duftende thailandsk-inspireret sauce. Måltiderne kan tilberedes på 3 minutter, hvilket gør dem ideelle til når du er på farten eller har begrænset tid til at lave mad. De er også perfekte at have med i tasken, så du er sikker på at have et måltid med højt proteinindhold ved hånden hele dagen.

Fordele vedProtein Meal

Thai Cheicken giver over 30 g protein pr måltid, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hvert måltid har ydermere et lavt indhold af fetd og sukker og giver blot 5 g fedt og 6 g sukker per portion.

Hvem erProtein Meals egnet til?

Protein Meals er perfekt for alle der er på udkig efter et velsmagende måltid der har et højt proteinindhold , ,og lavt sukker- og fedtindhold. Disse måltider kan tilberedes på kun 3 minutter, hvilket gør dem perfekte at have med på farten og har brug for et velsmagende måltid. Måltidet kommer i en lille pose der gør dem nemme at have med dig.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 30g protein pr måltid
  • Lavt indhold af fedt og sukker
  • Klar på kun 3 minutter

Anbefalet brug

Tag toppen af posen og åbn ca. 2 cm. på hver side. Stil den oprejst i en mikrobølgeovn og varm på fuld effekt i 2-3 minutter (afhængig af hvor kraftig din mikrobølgeovn er). Lad retten stå ca. 1 min. efter tilberedning inden du spiser den. Må ikke genopvarmes.

Advarsel:.Indhold vil være varmt, når det tages ud af mikrobølgeovn

Ingredienser

Kogt kyllingebryst (30%), vand, rekonstitueret kokosmælk-pulver (16%) (vand, kokos ekstrakt, maltodextrin (fra majs), natriumcaseinat (indeholder mælk)), kogte brune fuldkornsris (13%) , rød peber (12%), vand kastanjer (3,5%), modificeret majsstivelse, Green Thai Curry Paste (1%) (Grøn Jalapeno, citrongræs, solsikkeolie, vand, krydderurter, krydderier, rød peber, hvidløg, salt, rød chili, Lime Juice koncentrat), Chilli pure, majsstivelse, ingefær puré, citrongræs, hvidløg, koriander, salt, olivenolie, limeblade.

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi (kJ / kcal): 399/95
Fedt: 3,0 g
heraf mættet: 2,0 g
Kulhydrater: 5,3 g
heraf sukkerarter: 0,6 g
Protein: 11,0 g
Salt: 0,4 g

Per måltid på 300g:
Energi (kJ / kcal): 1198/285
fedt: 9,0 g
heraf mættet: 6,0 g
Kulhydrater: 15,9 g
heraf sukkerarter: 1,8 g
Protein: 33,0 g
Salt: 1,2 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Anbefales

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Smager fantastisk!

Wed Feb 22 17:29:08 GMT 2017 af Malu

Helt perfekt!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg stiller op til DM i mens physique og jeg er en travl mand, men det her sparer både tid og penge. Super godt produkt!

Goes Well With:

Alt

Thu May 05 10:30:18 BST 2016 af Jkvistholm

Perfekt måltid

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Har købt en pakke af hver smag og jeg kan kun sige, at Thai Chicken smager helt perfekt! Det smager slet ikke fedtfattigt og jeg kan kun anbefale dette produkt :-)

Goes Well With:

Salat

Tue Feb 23 11:13:55 GMT 2016 af Philip Jæger

Pollo Thai

Samlet:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Rigtigt fint. Jeg foretrækker chili con carne men den her er nu også okay. Tilfælles har de at man får et ret højt proteinindhold og kan lave retterne lynhurtigt. Jeg er en meget tilfreds kunde.

Tue Nov 03 17:01:35 GMT 2015 af Jolle

Protein Meal - Pollo Thai

Vælg billede

Protein Meal - Pollo Thai
Back to top