• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Pollo Thai

Thai Chicken

Smag
Pakke
Mængde

🌟 Go hard or go home 🌟 | Spar op til 30% | SE MERE

Køb for 999 kr. | Spar 30% | Brug koden: SPAR30
Køb for 799 kr. | Spar 25% | Brug koden: SPAR25
Køb for 599 kr. | Spar 20% | Brug koden: SPAR20
Køb for 399 kr. | Spar 15% | Brug koden: SPAR15

Tilbud gælder til og med d. 26. februar 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

39 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er protein meals?

Protein meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med de ernæringsmæssige behov hos en fysisk aktiv person. Thai Chiecken er en kombination af saftige stykker kyllingebryst med brune fuldkornsris i en duftende thailandsk-inspireret sauce. Måltiderne kan tilberedes på 3 minutter, hvilket gør dem ideelle til når du er på farten eller har begrænset tid til at lave mad. De er også perfekte at have med i tasken, så du er sikker på at have et måltid med højt proteinindhold ved hånden hele dagen.

Fordele vedProtein Meal

Thai Cheicken giver over 30 g protein pr måltid, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hvert måltid har ydermere et lavt indhold af fetd og sukker og giver blot 5 g fedt og 6 g sukker per portion.

Hvem erProtein Meals egnet til?

Protein Meals er perfekt for alle der er på udkig efter et velsmagende måltid der har et højt proteinindhold , ,og lavt sukker- og fedtindhold. Disse måltider kan tilberedes på kun 3 minutter, hvilket gør dem perfekte at have med på farten og har brug for et velsmagende måltid. Måltidet kommer i en lille pose der gør dem nemme at have med dig.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 30g protein pr måltid
  • Lavt indhold af fedt og sukker
  • Klar på kun 3 minutter

Anbefalet brug

Tag toppen af posen og åbn ca. 2 cm. på hver side. Stil den oprejst i en mikrobølgeovn og varm på fuld effekt i 2-3 minutter (afhængig af hvor kraftig din mikrobølgeovn er). Lad retten stå ca. 1 min. efter tilberedning inden du spiser den. Må ikke genopvarmes.

Advarsel:.Indhold vil være varmt, når det tages ud af mikrobølgeovn

Ingredienser

Kogt kyllingebryst (30%), vand, rekonstitueret kokosmælk-pulver (16%) (vand, kokos ekstrakt, maltodextrin (fra majs), natriumcaseinat (indeholder mælk)), kogte brune fuldkornsris (13%) , rød peber (12%), vand kastanjer (3,5%), modificeret majsstivelse, Green Thai Curry Paste (1%) (Grøn Jalapeno, citrongræs, solsikkeolie, vand, krydderurter, krydderier, rød peber, hvidløg, salt, rød chili, Lime Juice koncentrat), Chilli pure, majsstivelse, ingefær puré, citrongræs, hvidløg, koriander, salt, olivenolie, limeblade.

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi (kJ / kcal): 399/95
Fedt: 3,0 g
heraf mættet: 2,0 g
Kulhydrater: 5,3 g
heraf sukkerarter: 0,6 g
Protein: 11,0 g
Salt: 0,4 g

Per måltid på 300g:
Energi (kJ / kcal): 1198/285
fedt: 9,0 g
heraf mættet: 6,0 g
Kulhydrater: 15,9 g
heraf sukkerarter: 1,8 g
Protein: 33,0 g
Salt: 1,2 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Anbefales

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Smager fantastisk!

Wed Feb 22 17:29:08 GMT 2017 af

Helt perfekt!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg stiller op til DM i mens physique og jeg er en travl mand, men det her sparer både tid og penge. Super godt produkt!

Goes Well With:

Alt

Thu May 05 10:30:18 BST 2016 af

Perfekt måltid

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Har købt en pakke af hver smag og jeg kan kun sige, at Thai Chicken smager helt perfekt! Det smager slet ikke fedtfattigt og jeg kan kun anbefale dette produkt :-)

Goes Well With:

Salat

Tue Feb 23 11:13:55 GMT 2016 af

Pollo Thai

Samlet:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Rigtigt fint. Jeg foretrækker chili con carne men den her er nu også okay. Tilfælles har de at man får et ret højt proteinindhold og kan lave retterne lynhurtigt. Jeg er en meget tilfreds kunde.

Tue Nov 03 17:01:35 GMT 2015 af

Protein Meal - Pollo Thai

Vælg billede

Protein Meal - Pollo Thai