• Vegetarisk

    Vegetarisk

Protein Porridge

Havregrød med højt proteinindhold

3.6666666666666665

3 Kundeanmeldelser

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
159 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er Protein havregrød?

Protein Grød er en velsmagende og med højt proteinindhold, ideel at indtage om morgenen som en del af en sund morgenmad eller på ethvert andet tidspunkt i løbet af dagen, hvis man ønsker at øge det daglige proteinindtag. Hver pose vil give mere end 13 g protein fra valleprotein koncentrat. Kulhydraterne kommer fra lavt GI, valset havre for at sikre en langsom frigivelse af energi i blodet samt give et meget lavt sukkerindhold.

Protein havregrød Fordele

Protein Grød har et højt proteinindhold, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Protein Grød er individuelt pakket i 50g poser hvilket gør dem praktiske, hvad enten du er på farten, derhjemme eller på arbejdspladsen.

Hvem er Protein Havregrød Egnet til?

Protein Grød anbefales til alle der er på udkig efter et nærende måltid med højt proteinindhold. Det kan indtages på ethvert tidspunkt af dagen, når man ønsker at øge protein indtag eller som del af en sund morgenmad.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Havregryn med højt proteinindhold
  • Pakket i individuelle breve for nemheds skyld
  • Over 13g protein pr servering

Anbefalet brug

Vores proteingrød er specialudviklet til at medvirke til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen. Tøm bare 1 (50g) brev i en skål/krus, og tilsæt 150-250 ml kogende vand. Advarsel: Indholdet er VARMT. Spis det om morgenen som et proteinrigt alternativ til normal grød sammen med en af dine foretrukne drys.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, herunder korn indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Fremstillet på anlæg der også håndterer soja, æg og produkter heraf.

Banansmag: Valsede havregryn (70%), valleproteinkoncentrat (mælk) (25%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), smagsstof, farvestof (kurkumin), sødemiddel (sucralose).

Chokoladesmag: Valsede havregryn (68%), valleproteinkoncentrat (mælk) (21%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), kakaopulver, smagsstof, sødemiddel (sucralose)

Gylden sirupsmag: Valsede havregryn (72%), valleproteinkoncentrat (mælk) (25%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), smagsstof, sødemiddel (sucralose)

Ahornsirupsmag: Valsede havregryn (72%), valleproteinkoncentrat (mælk) (25%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), smagsstof, sødemiddel (sucralose)

Jordbærsmag: Valsede havregryn (69%), valleproteinkoncentrat (mælk) (24%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), smagsstof, farvestof (rødbede rød), sødemiddel (sucralose)

Uden smag: Valsede havregryn (70%), valleproteinkoncentrat (mælk) (30%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase).

Vaniljesmag: Valsede havregryn (70%), valleproteinkoncentrat (mælk) (25%) (indeholder soja), fortykningsmiddel (xanthangummi), DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, beta-d-galactosidase, lipase), smagsstof, sødemiddel (sucralose)

Ernæringsinformation

Indhold per 50g brev:
Energi (kJ / kcal): 807/192
Fedt: 3,8 g
heraf mættede fedtsyrer: 1,3 g
Kulhydrater: 23,4 gheraf sukkerarter: 1,0 g
Protein: 13,4 g
Salt: 0.0g

per 100g:
Energi (kJ / kcal): 1613/383
Fedt: 7,6 g
heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g
Kulhydrater: 46.7g
heraf sukkerarter: 1,9 g
Protein: 26,8 g
Salt: 0.0g

De ernæringsmæssige oplysninger er baseret på chokolade smag. Vælger du en alternativ smagsvariant vil næringsværdierne variere og især proteinindholdet vil stige med cirka 8%.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.6666666666666665

3.6666666666666665

(3 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Uspiseligt sødt, gode reelle havregryn

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

5

Jeg har købt både Vanille og Chokolade. Det er gode reelle havregryn og konsistensen er fin, men smagen!!! Den er så sød, at den er helt uspiselig. Så nu er jeg brændt inde med 2 store poser, som jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med. Jeg overvejer og tilsætte ekstra havregryn og vand for at fortynde al sødemidlet, og så lave kæmpe portioner havregrød...

Tue Jan 03 21:17:04 GMT 2017 af Sidse

Porridge

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Dejlig overskueligt og smager meget fint.

Mon Nov 07 16:08:04 GMT 2016 af Mike #1 Top Anmelder

Let

Samlet:

5

God når man har travlt og lige skal have en hurtig og sund morgenmad

Sun Jul 24 14:39:29 BST 2016 af Magnus #1 Top Anmelder

Protein Porridge

Vælg billede

Protein Porridge
Back to top