• Vegetarisk

    Vegetarisk

Protein Smoothie

Drikkeklar på flaske

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

97 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er Protein Smoothie?

Protein Smoothie er en flaske med drikkeklar frugtsmoothie med 15g protein af høj kvalitet. Protein Smoothie er blandet på forhånd og findes i tre lækre og friske smagsvarianter; Mango, jordbær og banan. Denne proteinholdige drik smager bedst lige fra køleskabet og er et fantastisk alternativ til din almindelige protein shakes, især når du er på farten.

Fordele ved Protein Smoothie

Protein Smoothie giver dig hele 15g protein pr portion, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

Hvem er Protein Smoothie egnet til?

Protein Smoothie er ideelle til alle på udkig efter en praktisk, velsmagende og proteinholdig drik. Protein Smoothie er perfekt at have med i tasken når du er på farten, for at øge det daglige proteinindtag.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 15 g protein pr. portion
  • 3 friske smagsvarianter
  • Bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse

Anbefalet brug

Protein Smoothie kan drikkes på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen, for at øge den daglige proteinindtag - kan med fordel drikkes inden for en time før eller efter træning.

Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Indtages som en del af en varieret kost og sund livsstil.

Ingredienser

Vand; mælkeproteiner; mango puré (3,8%), fløde, fortykningsmidler: pektin, carrageenan, johannesbrødkernemel; Farver: beta-caroten, gulerod og æble koncentrat, gurkemeje ekstrakt; fructooligosaccharides (cikorierod ekstrakt); stabilisatorer: calciumlactat, monokaliumphosphat; varianter; inulin; emulgator: diacetylvinsyreestere af mono-diglycerider; surhedsgrad korrigere agent: sodium diphosphat-; sødestoffer: sucralose, acesulfam kalium; antioxidant calciumascorbat.

Ernæringsinformation

per portion på 200 ml:
Energi (kJ/kcal): 451/108
Fedt: 3,3
Heraf mættede fedtsyrer: 1,6
Kulhydrater: 3,1
Heraf sukkerarter: 2.7
Protein: 15,0
Salt: 0:30

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

DET ER KONGE!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Det er konge, intet mindre end top klasse!

Mon Apr 27 12:07:51 BST 2015 af

Protein Smoothie

Vælg billede

Protein Smoothie