• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Raspberry Ketones Powder

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

169 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Raspberry Ketones (Hindbærketoner) er blevet tilføjet til mange forskellige kosttilskud i nyere tid. Det er et naturligt ekstrakt fra frugten, og har ry for at være et effektivt redskab til at øge stofskiftet og fremme fedtforbrænding.

Videnskabelige undersøgelser om hindbærketoner har knyttet produktet med en stigning i lipolyse (nedbrydningen af fedtceller). Takket være denne effekt af ekstraktet, er det blevet et populært supplement til bodybuildere under deres cutting hvor man ønsker at reducere kropsfedt og øge definitionen af musklerne.

Raspberry Ketones er en kemisk forbindelse, der findes i frugt, der er ansvarlige for frugtagtig duft og smag. Den kemiske struktur af Raspberry Ketones er nært beslægtet med en række andre ekstrakter, som også anvendes til at fremme fedttab. Capsaicin, som er den 'stærke' del af chili peber og Synephrine, som begge øger stofskiftet, har bivirkninger såsom irriterende maven, som Raspberry Ketones ikke har.

I videnskabelige forsøg øgede Raspberry Ketones den produktion af norepinephrine, hvilket øger temperaturen i kroppen forårsager en stigning i stofskiftet. En anden virkning af Raspberry Ketones, da det blev undersøgt, viste at det reducerede kroppens evne til at syntetisere fedt.

Takket være denne dobbelte fremgangsmåde, hvor produktionen af nye fedtceller i kroppen bliver hindret, og hastigheden hvormed fedt bliver forbrændt bliver øget. Raspberry Ketones bliver set som en af de bedste håb for alle, der ønsker at reducere deres kropsfedt.

Bortset fra de æstetiske fordele ved at reducere fedt under huden, er en sekundær gavn af dette kosttilskud, at fedtaflejringer i blodkarrene også kan reduceres på grund af de øgede niveauer af norepinephrine i blodet.

Så takket være dets naturlige oprindelse og mangel på bivirkninger, er Raspberry Ketones et produkt, der sikkert kan bruges af næsten alle, der ønsker at opleve potentielle fedtreduktioner.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Raspberry Extract . Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Stigning i stofskiftet
 • Forbundet med en reduktion i kroppens evne til at lagre fedt
 • Helt naturligt produkt uden dokumenterede bivirkninger

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 100mg to gange dagligt. Indtages bedst med vand eller juice.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 130 mg (0,13 g). (ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% Hindbærketoner - intet er hverken tilsat eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Hindbærketon pulver

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Raspberry Ketones Powder

Vælg billede

Raspberry Ketones Powder