• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Tri Carb

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
109 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Tri Carb er en høj kvalitet kulhydratenergidrik designet som brændstof til din træning, fra start til slut. Denne banebrydende formel er skabt for at sikre maksimal kulhydrat absorbering gennem sin unikke blanding af 3 forskellige kulhydrater.

Kulhydrater er afgørende som brændstof til næsten enhver form for aktivitet, og vil hjælpe med at holde muskel-glykogen koncentrationer højt. Når koncentrationerne er lave, kan ydelsen blive komprimeret, og mental fokus kan blive reduceret. Tri Carb vil sikre optimale mængder af kulhydrater optages i kroppen som brændstof til motion og hjælpe dig med at arbejde hårdere i længere tid.

Tri Carb er den ideelle kulhydratenergidrik for før, under og efter træning.

Før træning, vil Tri Carb give dig energi til at arbejde på dit optimale niveau.

Under træning, vil Tri Carb opretholde energi-niveauer, holde dig hydreret og holde dig fokuseret.

Efter træning, vil Tri Carb erstatte de næringsstoffer tabt ved sved og vil give din krop energi til at reparere og gendanne.

Kombinationen af Palatinose, Maltodextrin og fruktose vil give dig en vedvarende forsyning af energi, der let absorberes af kroppen. Absorberingshastigheden er øget på grund af tilstedeværelsen af fruktose. Fruktose behøver ikke at konkurrere med andre kulhydrater, så du ligge mærke til at din krop kan absorbere flere kulhydrater i timen i forhold til andre energidrikke.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Fantastisk energikilde før, under og efter træning
 • Understøtter muskelrestitution
 • Erstatter salte tabt gennem sved

Anbefalet brug

TriCarb*TM* er specialformuleret† som hjælp til udholdenhedspræstation i løbet af langvarig udholdenhedstræning og for at øge hydreringen. Tilsæt 1 store skefuld (50 g) i 300-400 ml vand i en Myprotein-shaker efter træning for at opnå fordelene ved dette produkt. †Kulhydrat-elektrolyt-opløsninger bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Tropisk : Isomaltulose (palatinose™) (40%), maltodextrin (29%), fruktose (20%), aroma (aroma, syre (citronsyre), sødemiddel (sucralose), farvestof (curcumin)), elektrolytblanding (1%) (natriumklorid, kalium sulfat, di-kalcium fosfat, magnesium oxid).

Uden smag : Isomaltulose (palatinose™) (46%), maltodextrin (27%), fruktose (18%), elektrolytblanding (1%) (natriumklorid, kalium sulfat, di-kalcium fosfat, magnesium oxid).

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 190.0Kcal
Protein: 0.0g
Kulhydrater: 47.0g
Heraf sukkerarter: 47.0g
Fedt 0.0g

Aktive Ingredienser Per 50g:
Tri Carb (Palatinose®, maltodextrin, fruktose): 49.5g
Elektrolytter: 500mg

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(2 Kundeanmeldelser)

 • 5    0
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Pre-workout

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Anvender personligt dette produkt før træning, som en slags pre-workout, da det giver rigtig meget energi.

Sun Mar 26 15:52:58 BST 2017 af Erik Thomsen #1 Top Anmelder

Intra

Samlet:

4

Er blevet en stor del af min intra workout shake. Giver fantastisk energi!

Sun Aug 21 21:08:37 BST 2016 af Kristian #1 Top Anmelder

Tri Carb

Vælg billede

Tri Carb
Back to top