• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Whey Pro Peptide

Gratis Vitamin Bundle når du køber for mere en 550 kr.

Gratis Vitamin Bundle når du køber for mere en 550 kr.

Få en gratis Vitamin Bundle når du køber for mere en 550 kr.

Tilbuddet gælder til og med d. 29. oktober 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000kr.
KØB NU
219 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er Whey Pro Peptide?

Whey Pro peptid er en avanceret valleproteinkoncentrat suppleret med 1 g tilsat BCAA peptider for at tilvejebringe en forbedret absorption af protein. Peptidet form af BCAA 2:1:1 betyder, at det er fremstillet af valleproteinisolat ved hjælp af et beskyttet enzym, der nedbryder de lange kæder ned i lettere absorberbare di og tri-peptider.

Whey Pro peptid Fordele

Whey Pro peptid giver 19 g protein pr 25g servering, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hver servering giver også 1 g BCAA peptider, som giver mulighed for en hurtigere absorption på grund af den høje transportvirksomhed. Dette kan føre til en hurtigere frigivelse i musklen og dermed forbedret muskel proteinsyntese respons.

Hvem er Whey Pro peptid Egnet til?

Whey Pro peptid er ideel for alle, der dyrker intens træning og ønsker optimal muskel restituering eller for alle der ønsker at øge det daglige proteinindtag. Den avancerede peptid form af BCAA gør dette til en ideel proteinkilde for atleter eller enhver, der ønsker en særdeles optagelig proteinkilde

Klik for stort billede

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Forbedret BCAA optagelse
  • 19g protein pr servering
  • 1g tilføjede BCAA Peptider per portion

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen. Tilsæt i en Myprotein-shaker 1 store skefuld (25 g) i 300-400 ml vand under og/eller efter træning før sengetid for at opnå den gavnlige virkning af protein og tilføjet forgrenede aminosyrer. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fed. Kan også indeholde gluten og æg.

Banansmag: valleproteinkoncentrat (mælk) (87%)(contains soja), forgrenede aminosyrer peptider (mælk), smagsstof, farvestof (kurkumin), sødestof (sucralose).

Chokoladesmag: valleproteinkoncentrat (mælk) (87%)(contains soja), forgrenede aminosyrer peptider (mælk), kakaopulver, smagsstof, sødestof (sucralose).

Jordbærsmag: valleproteinkoncentrat (mælk) (87%)(contains soja), forgrenede aminosyrer peptider (mælk), smagsstof, farvestof (rødbede rød), sødestof (sucralose).

Uden smag: valleproteinkoncentrat (mælk) (96%)(containssoja), forgrenede aminosyrer peptider (mælk).

Vaniljesmag: valleproteinkoncentrat (mælk) (87%)(containssoja), forgrenede aminosyrer peptider (mælk), smagsstof, sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 scoop (25g)

Portioner per beholder - 40 (1kg)

Næringsindhold

  Per 100g Per portion *RI
Energi 1674 kJ/396 kcal 419 kJ/99 kcal 5%
Fedt 7,2 g 1,8 g 3%
  heraf mættede fedtsyrer 4,8 g 1,2 g 6%
Kulhydrater 3,8 g 1,0 g 0%
  heraf sukkerarter 3,8 g 1,0 g 1%
Protein 79 g 20 g 40%
Salt 0,25g 0,06g 1%
      Per portion
L-Leucin     250 mg
L-Isoleucin     125 mg
L-Valin     125 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsindholdet er baseret på versionen uden smag, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsindholdet variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Whey Pro Peptide

Vælg billede

Whey Pro Peptide
Back to top