Bodybuilding & Fitness

Både erfarne og nybegynder inden for bodybuilding og fitness, er nødt til at være meget opmærksomme på deres ernæringsmæssige indtag. Så det er ingen overraskelse, at kosttilskud er utrolig populær blandt bodybuldere i alle klasser. Det siges ofte at succesfuld bodybuilding og fitness er baseret på 30% træning og 70% kost og ernæring.

Kosttilskud til bodybuilding & fitness

Uanset om du skal bulke op, øge ydeevne, forbedre restituering eller mindste din fedtprocent, har vi et stort udvalg af produkter der hjælper med at tage din træning til nye højder. Vores sortiment inden for Muskel & Styrke giver dig det ultimative udvalg af protein pulver, aminosyrer, weight gainers og restitueringsformler for at sikre, at du har den ernæring du har brug for, for at nå dine mål.

Produkter til bodybuilding & fitness

Fodbold

Ernæring spiller en stor rolle, når det kommer til at klare de krav, regelmæssig fodboldtræning og kampe har, til din ydeevne. Fodbold kræver mere end blot en virkelig god kondition, der er lige så store krav til spillernes hastighed, kraft, smidighed og styrke. Det er afgørende at sikre, at du er fyldt godt op med brændstof for at holde energiniveauet oppe i de fulde 90 minutter, og for dem, der spiller regelmæssigt, er nøglen i høj grad også restituering.

Udvalg

Vores omfattende sortiment af kosttilskud kan give alle de næringsstoffer du har brug for, for at holde dig på toppen af dit spil, når det betyder noget. Vi tilbyder et stort udvalg af supplementer til at støtte restituering, produkter der styrker ydeevnen og energi-barer egnet til alle fra amatører til førende professionelle hold.

Produkter til Fodbold

Rugby

Selvom kravene vil variere, afhængig af spillerens positionen, skal dygtige rugby spillere besidde en kombination af hurtighed, smidighed, kraft og styrke. For at optimere de krav, er det afgørende at følge en detaljeret og struktureret ernæringsplan.

Udvalg

Vores udvalg af protein- styrke og restuterings produkter samt weight gainers er brugt af St. Helens RFC, Castleford Tigers & Exeter Chiefs, og er et ideelt valg for bl.a. rugby spillere på alle nivauer.

Vi tilbyder også en Rugby Triple Pack , som indeholder tre essentielle produkter der altid hjælper dig med at sikre optimal ydeevne.

Produkter til Rugby

Boxing & MMA

Kampsportsgrene som boksning og MMA kræver en uovertruffen fysisk kondition. Det niveau der kræves for succes i disse sportsgrene gør at kost og ernæring er en helt central del af den fysiske forberedelse.

Udvalg

Vores udvalg af kosttilskud i denne kategori er specielt designet til de der dyrker kampsport.

Sortimentet omfatter et udvalg af proteiner, kulhydrater og sammensætninger der har til formål at fremme restituering, og er perfekt sammensat til både erfarne udøvere samt enhver der ønsker at tage deres træning til det næste niveau.

Vi tilbyder også en Kampsports Pakkeløsning som omfatter en kombination af seks vigtige produkter til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål og forbedre ydeevnen på tværs af alle former for kampsport.

Produkter til Boxing&MMA

Løb

Uanset om der er tale om lange eller korte distance af løb, er de fysiske krav til din ydeevne forbundet med en ernæringsplan der kan støtte og fremme dine præstationer. Ved at følge et skræddersyet træningsprogram og en detaljeret kostplan, kan løbere forbedre deres præstationer dramatisk.

Vores sortiment til løbere indeholder en bred vifte af kulhydrater og proteiner der er designet til at hjælpe dig med at undgå at ramme en fysisk væg - når det betyder mest.

Vi har et udvalg af produkter pakket med kulhydrater, vitaminer og mineraler, designet til at give din krop en vedvarende frigivelse af energi, uanset om du skal løbe en 5 km eller en ultra-marathon på 50 km.

Udvalg

Produkter til Løb

Cykling & Tri

Som en af de mest fysisk opslidende discipliner, spiller ernæring en stor rolle i cykling på alle niveauer, lige fra energi til restituering. Den intensitet og indsats der kræves i cycling, kræver et ernæringsprogram, der giver energi, kraft og udholdenhed til at nå målet.

Udvalg

Vores udvalg af tilskud inden for Energi & Udholdenhed er specielt designet til cyklister og atleter, der dyrker regelmæssig udholdenhedstræning.

Sortimentet omfatter et udvalg af hurtigt virkende kulhydrater såsom ENER:GELS og PRE:PARE der giver hurtig energi og øger i tillæg vores populære post-workout formel,RE:CHARGE.

Dem, der ønsker at bryde deres egne PB’er (Personal Best) ville måske også prøve vores Beta Alanine eller Citrulline Malate for at holde deres ydeevne på højeste niveau, når det virkelig gælder.