PT Program | Personlig Træner Program forklaret...

1. Fordele

Nedenfor ser du hvilke belønninger (Se også vilkår og betingelser) du får, når dine henvisninger resulterer i omsætning. Følgende er en liste over hvilke belønninger du får, afhængigt af den totale omsætning du har skabt med henvisninger. Alle henvisninger der resulterer i omsætning er lig med 8% i kommission**. Nedenfor er en liste over ekstra gaver, eller hævelse af kommission der er muligt.:

 • 2500 DKK – PT velkomstpakke (2 t-shirts, 1 shaker og 1 valleproteinprøve)
 • 5000 DKK – 500 DKK Gavekort til Myprotein
 • 7500 DKK – 500 DKK gavekort til Myprotein plus en tilbehørpakke (Indeholder bl.a. taske, håndklæde og grips)
 • 10.000 DKK – 1.500 gavekort til Myprotein plus prøver og tilbehørpakke
 • 20.000 DKK – 10% kommission
 • 50.000 DKK – 12% kommission
 • 80.000 DKK – 12% kommission plus 2.000 DKK gavekort til Myprotein
 • 100.000 DKK – 12% kommission plus foto-shoot/mød en ambassadør
 • 150.000 DKK – Platinmedlem – 15% kommission

*Alle skridt op i kommission som resultat af salg, er gældende 1 år. Derefter nulstilles der og man starter ved 8% igen.

  **Udbetales af 3. part. Spørg venligst ind til dette når du tilknyttes programmet.


2. Tilmeld dig

Email Fatma.Boukraa@thehutgroup.com for at modtage en invitationskode til vores partner “Zanox”.

Angiv venlist følgende i din email:
- Navn
- Kvalifikationer
- Erfaring
- Antal klienter
- Brug af sociale medier og antal følgere på disse

Når du har modtaget invitationskoden bedes du følge dette link for at begynde registreringsprocessen via Zanox.


3. Ugentlige nyhedsbrev

Når du er tilmeldt programmet, vil du én gang om ugen modtage et nyhedsbrev, med eksklusive tilbud, du kan formidle til dine klienter, kunder, følgere mm.


4. FAQ & tips


Ønsker du mere information kan du downloade vores Tilmeldingsguide og F.A.Q her, der indeholder alle informationer du har brug for, for at komme igang.

Har du andre spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os på Fatma.Boukraa@thehutgroup.com


6. Vilkår & betingelser

 1. 8-15% kommission er emnet for vilkår og betingelser hos Zanoxs affiliateprogram. Kommission udbetales direkte fra Zanox, under deres vilkår og betingelser. Myprotein er forpligtiget til at udbetale commission som del af programmet.
 2. Personlig træner programmet (sammen med andre produkter der er købt eller leveret I forbindelse med programmet) er emnet for Myproteins vilkår og betingelser (http://www.myprotein.dk/customer-services/terms-and-conditions.list).
 3. Vi forbeholder os retten til at opdatere disse vilkår og betingelser uden advarsel.
 4. Med forbehold for paragraf 5 og paragraf 6, er Myprotein ikke ansvarlig over for personlig træner i kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed) eller på anden måde for nogen af følgende tab eller skader, der opstår i forbindelse med Personlig træner programmet (herunder, men ikke begrænset til, forbrug af Myprotein produkter): (i) tab af fortjeneste; (ii) tab af forretning; (iii) tab af indtægter; (iv) tab af goodwill eller skade på omdømmet; eller (v) enhver indirekte, skade, tab eller følgeskader uanset årsag,
 5. Med forbehold for paragraf 4 og paragraf 6, er Myproteins maksimale samlede ansvar i kontrakt begrænset til £ 10.000. Dette uanset skadevoldende handling eller på anden handling (herunder ethvert ansvar for en uagtsom handling eller undladelse. Dette er uanset om de udspringer af eller i forbindelse med udførelsen af vores forpligtelser i henhold til dette program.
 6. Intet i disse vilkår og betingelser begrænser vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed, svig eller vildledning og/eller ethvert andet ansvar, som ikke kan udelukkes per lov.
Back to top