VI TÆLLER NED: SPAR 37% PÅ ALT* MED KODE: MÅL
| & SPAR 50% PÅ ALLE VITAMINER - INGEN KODE

Myprotein Supplements

BMI Beregner

Brug vores beregner til tjekke din BMI

Beregn dit Body Mass Index

Body Mass Index eller BMI, er en måling bruges til at afgøre, om du er inden for en sund vægt interval for din højde.
Gender

Dit BMI resultat

Undervægtig (BMI mindre end 18,5)

Normal vægt (BMI 18,5 - 25)

Overvægt (BMI 25 - 30)

Fedme (BMI større end 30)

Ideel vægt for din højde


Hvad er BMI?

Ved at dividere din vægt med din højde, BMI beregner vægt interval, du i øjeblikket passe ind, uanset om du er ’undervægt’, en ’sund’ vægt, ’overvægt’ eller ’fede’ for din højde. BMI bruges ofte til at hjælpe læger med at vurdere risikoen for kroniske sygdomme for en patient. Bemærk venligst: Din BMI arbejder udelukkende med vægten og kan ikke fortælle dig, om du bærer for meget fedt, da det ikke kan se forskel på overskydende fedt, muskler eller knogler.

Forstå din BMI: Undervægtig

Undervægt BMI Interval: Under 18,5

Vil du gerne opbygge muskler? Se vores liste med produkter for Weight Gain. Vi anbefaler, at du ser en læge, inden du foretager større ændringer i din diæt og træning.

Forstå din BMI: Normal vægt

Normal vægt BMI Interval: 18,5 - 25

Du har en sund vægt, så du behøver ikke at tabe eller tage på i vægt. Hvis du imidlertid ønsker at tone din krop, kan du finde inspiration her. Vi anbefaler, at du ser en læge, inden du foretager større ændringer i din diæt og træning.

Forstå din BMI: Overvægt

Overvægt BMI Interval: 25 - 30

Ønsker du at tabe dig? Se vores liste med produkter der kan hjælpe dig på vej mod et vægttab. Vi anbefaler, at du ser en læge, inden du foretager større ændringer i din diæt og træning.

Forstå din BMI: Fedme

Fedme BMI Interval: Over 30

Ønsker du at tabe dig? Se vores liste med produkter der kan hjælpe dig på vej mod et vægttab. Vi anbefaler, at du ser en læge, inden du foretager større ændringer i din diæt og træning.

Vis produkter til mit mål Vis produkter til mit mål Vis produkter til mit mål Vis produkter til mit mål

Forstå din BMI:

I stedet for at bekymre dig om tallene på skalaerne. Vi har brugt din højde og vægt til at beregne dit Body Mass Index (BMI) til at finde ud af, hvilket vægt interval du passer ind i.

BMI intervaller:

Under 18,5 - Du er i den undervægtige kategori. Dette kan være et tegn på, at du ikke spiser nok eller at der er mulige underliggende medicinske tilstande. Din læge kan hjælpe, hvis du har bekymringer om at være undervægtige.

18,5 til 24,9 - Du er i den sunde vægt kategori. Fortsæt det gode arbejde!

25 til 29,9 - Du er i den overvægtige kategori. Du bærer muligvis overskydende fedt eller har en stor mængde muskler. Det er altid bedst at opbygge sunde vaner, som at spise sundt og være mere aktiv.

30+ - Du er i kategorien fedme. Der kan være et par grunde til, at du er i denne kategori, så prøv at sikre, at du lever en sund livsstil ved at spise sundt og være aktiv.

Nøjagtighed af BMI:

BMI bruger din højde og vægt til at placere dig i et vægt interval. Beregneren er imidlertid ikke i stand til at skelne mellem muskel og fedt. Så hvis du bærer en stor mængde muskler - som er tættere end fedt, er du måske blevet placeret i kategorien overvægtig eller fedme.

BMI beregneren er heller ikke i stand til at tage højde for din alder, køn, etnicitet eller hvis du er gravid, så vi anbefaler, at du tjekker ind med din læge eller sundhedspersonale, hvis du er bekymret for din vægt.