IMPACT UDSALG: SPAR OP TIL 70% PÅ ALT* + 10% EKSTRA MED KODE: MERE
| + GRATIS FRAGT NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

We pride ourselves on being a tailored, low-cost media solution for clients looking to connect with a young, global, and health-conscious community.

Partnerskaber

Hvorfor arbejde med Myprotein?

Vi er Myprotein Connect. Vi hjælper med at FORBINDE dit brand med vores fællesskab. Vi er stolte af at være en skræddersyet, omkostningseffektiv medieløsning for kunder, der ønsker at forbinde sig med et ungt, globalt og sundhedsbevidst fællesskab.

Efter at have leveret flere succesfulde kampagner for globale kunder, er vi overbeviste om, at vi kan finde en skræddersyet løsning til dig gennem en af vores partnerskabspakker.

Send venligst en e-mail til:DL-MyproteinNordics@thehutgroup.com for at komme i kontakt.

Digital Media

I takt med at vi fortsætter med at vokse med adgang til over 20 millioner unikke kunder på verdensplan, vokser vores digitale indflydelse og kapaciteter også.

For mere information om, hvad vi kan tilbyde, bedes du forespørge nedenfor om vores digitale mediepakke.

Content Partnerskaber

Introducer dit brand eller nye produkter til Myproteins fantastiske globale publikum gennem vores forskellige muligheder for indholdspartnerskaber.

Uanset om det handler om at integrere dit brand i vores fantastiske studieproducerede indhold med vores trænings- og køkkenserie, eller om at blive fremhævet som en del af vores sjove og engagerende sociale indslag med nogle af vores top brandambassadører, kan vi samarbejde og bygge kampagner, der passer til dine KPI'er og målsætninger.

Offline Aktivering

Fra detailhandel til events til trykte medier, vores offline kapaciteter er ubegrænsede.

For at finde ud af mere om, hvordan vi kan samarbejde om offline aktivering, bedes du kontakte os via nedenstående e-mail.

Vil du være en Myprotein influencer?

Myprotein Influencer-programmet er en nem måde at tjene penge på din hjemmeside, blog, sociale medier eller andet online indhold! Vi kan tilbyde dig en mulighed for at være en del af vores førende affiliate program.

Hvis du har en social medieprofil med over 10.000 følgere og gerne vil arbejde som influencer for Myprotein, send venligst en e-mail til AmbassadorScheme@thehutgroup.com for at få hjælp til din forespørgsel.

Inkluder links til alle dine sociale medieprofiler og en forklaring på, hvorfor du mener, du ville være en god match for #TeamMyprotein! Vi har en streng godkendelsesproces, og vi træffer en beslutning baseret på flere faktorer, vigtigst af alt, om dine profiler er brandtilpassede med Myprotein.

Engros- og B2B-muligheder:

Myprotein som brand fortsætter med at opleve imponerende vækst, med produkter nu tilgængelige i anerkendte forhandlere som Argos.

Hvis du gerne vil vide mere om vores eksklusive engrosprisindstillinger eller se på mulighederne for at åbne en konto hos os, kontakt os i dag: NutritionTrade@thehutgroup.com.

Kontakt Os

Send venligst en e-mail til: DL-MyproteinNordics@thehutgroup.com