IMPACT UDSALG: SPAR OP TIL 70% PÅ ALT* + 10% EKSTRA MED KODE: MERE
| + GRATIS FRAGT NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

Myprotein's The Scoop

Lyt til Myproteins splinterny podcast, Scoop med vært, David Alorka, hvor vi vil udforske de mest neglebidende og kontroversielle emner inden for fitness og sport.


Emner der bliver diskuteret hjemme, på bar og i fitnesscentre rundt om i verden, såsom ”Skal du bruge steroider?” og ”Er træning til en sixpack virkelig sundt?”,
kan du få svar på i The Scoop.Abonner nu

Se traileren

Seneste episoder


Episode 1: Er det sundt at træne blot for at se godt ud?


Er det usundt at fokusere på at træne for at se på en bestemt måde? Den måde, du tænker på motion, vil blive vendt på hovedet i denne episode af Myproteins The Scoop.

Vi taler med to store gæster: den intuitive bevægelsesekspert, Tally Rye, og bodybuilder, Lubomba Munkuli, om hvorvidt vi bør stoppe med at fokusere på æstetiske mål, når det kommer til træning.

Lyt og abonner for at få The Scoop om, hvorvidt det er sundt at træne for at få  en six pack.

Lyt nu


Episode 2: Kan veganske atleter konkurrere med kødspisere?


DHar veganere det, der kræves for at møde kødspisende konkurrenter? I denne episode af Myprotein's The Scoop sætter vi kødspisende bodybuilder, Matt Morsia, mod den veganske atlet, Emelye Dwyer.

Emelye har svarene på, hvordan hun opfylder sine ernæringsmål for at den bedste udgave af hende selv, mens Matt afslører, hvorfor han ikke bliver veganer.

Lyt og abonner for at få The Scoop.

Listen Now

Lyt og abonner