Myprotein Heavy Duty Lifting Belt

Improved Durability and Support

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

239 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Hvad er Myprotein Heavy Duty Lifting Belt?

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt er et nyt og forbedret bælte med en større holdbarhed, hvilket gør den ideel til alle, der gør sig i ekstremt tunge løft. Bæltet giver maksimal ryg og core støtte, når du udfører tunge løft, grundet den øgede intra-abdominale pres, Heavy Duty Lifting Belt giver.

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt Fordele

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt er lavet af slidstærkt og holdbart læder og har et stærkt metal dobbelt spænde for at sikre at det bliver på plads. Den kurvede form og polstret foring (10mm) sikrer en komfortabel pasform til den nederste del af ryggen under maksimale løft. Solid ryghæftning i hele bæltet gør dette til et træningstilbehør af bedste kvalitet og fremragende værdi for pengene.

Hvem er den Myprotein Heavy Duty Lifting Belt Egnet til?

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt er velegnet til alle, der deltager i tung resistens-baseret træning og for dem der udøver øvelser der kræver understøttelse af den nedre ryg og core.

Disclaimer: Det tilrådes at anvende et bælte for sæt over 85% af 1RM. Brug aldrig et bælte, når du udfører en øvelse hvor du sidder eller ligger ned. Det kræver en skruetrækker at justere størrelsen på bæltet (medfølger ikke) .

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Forbedret holdbarhed og support
  • Ideel til at understøtte maksimale løft (>85% 1RM)
  • Lavet af slidstærkt og holdbart læder

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt

Vælg billede

Myprotein Heavy Duty Lifting Belt