Myprotein SmartShake™

Inkluderer handy lagerenheder

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

49 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein SmartShake™ er en unik sports kosttilskuds shaker, der kombinerer en 400ml shaker med en praktisk multi-opbevaringsbeholder til dine daglige kosttilskud.

SmartShake™ har tre individuelle rum, fantastisk til lagring af flere portioner af tabletter, kapsler og pulvere. Shakeren har en unik kegleformet grill, som giver en jævn, klumpefri shake, mens skruelåget og flip-cappen sikre SmartShake™ er lækkefri. To ekstra påskruelige beholdere rummer mængder op til 120 ml og 160 ml, den strre kommer med en rumdeler til tabletter og kapsler. En handy nøglering er et fantastisk sted at opbevare din fitness-kort eller skabsnøgle.

Bliver lavet af høj kvalitets, holdbart BPA-fri plast, Myprotein SmartShake™ er velegnet til både opvaskemaskiner og mikrobølgeovn.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Lækre klumpfrie shakes
  • Handy lagerenheder til pulvere og piller
  • Stor tud til at forbedre indtaget

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice ved hjælp af ml skala ridset på siden af shakeren. Tilføj pulver, derefter ryst. Ca. 5-6 ryst er normalt perfekt til en klumpefri shake.

Bemærk: Vore Shakers er ikke designet til at transportere væsker, deres tilsigtede anvendelse er at blande pulver og væske i til en lækker konsistens umiddelbart før indtagning.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

AS it should be...

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Taste, price and delevery is excellent. Is it Woking? Hmm, hard to say/see anykind of protein is making a BIG difference. Proberly a combination and NOT just a few scoops of protein. But i'am a satisfied customer...

Goes Well With:

Impact whey protein. (Rasberry & strawberry)

Fri Aug 28 18:27:47 BST 2015 af

Myprotein SmartShake™

Vælg billede

Myprotein SmartShake™