Screw Top Tub

Plastik i fødevarekvalitet

Mængde

25% rabat | Ingen kode

25% rabat - Ingen kode

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
19 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vores tomme skruelågs beholdere er det ideelle værktøj til at opbevare alle dine sport kosttilskud i en lufttæt og praktisk beholder. Hvert kar leveres med et skruelåg til at hjælpe dig med at bevare friskheden af dine kosttilskud og samtidig holde dem væk fra direkte sollys. Vores sortiment af fødevarekvalitets plastik beholdere indeholder følgende volumen størrelser:

1,25 liter

4 liter

6 liter

Bemærk: da tætheden af de enkelte pulvere forskellig fra produkt til produkt, er det ikke muligt at give et endeligt mængde pulver, som hver beholder vil holde.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fødevarekvalitets plastik beholder
  • Ideel til sikker opbevaring af dine kosttilskud
  • Genlukkelig skruelåg

Anbefalet brug

Ideel til opbevaring af alle dine sport kosttilskud.

Ingredienser

Fødevarekvalitets plastik

Ernæringsinformation

Fødevarekvalitets plastik

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.8

4.8

(5 Kundeanmeldelser)

  • 5    4
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Nice

Samlet:

5

Virkelig gode beholder og lette at åbne op.

Thu Apr 06 16:09:51 BST 2017 af Sammy

Bøtter i flere størrelser

Samlet:

4

Gode bøtter bare synd man ikke kan få dem i flere forskellige størrelser en på 2500ml ville være god størrelse

Thu Sep 15 01:02:29 BST 2016 af cool

Billig og holdbar tub

Samlet:

5

En stor 10-liters tub med skruelåg. Hele tubben er lavet i plastic, mens låget isolerende materiale under låget. Den er på størrelse med en stor fodbold. Skruelåget sidder rigtigt tæt, og har testet den ved flere lejligheder og den giver slet ikke igen - Men er stadig meget nem at åbne op. 10 liters tub er har en helt perfekt størrelse til 5kg Maltodextrin-posen, og det kunne godt tænkes at den kunne rumme almindeligt proteinpulver, BCAA eller Weight Gainer i samme størrelse. Et fantastisk alternativ til poserne, som til tider ikke kan være helt optimale at have stående eller fylde fra. Det er også muligt at dekorere sine tubs. Det kan til tider være svært at overføre pulver hvis man ikke ejer en tragt, men hvis man blot tager sig tiden til det, kan det foregå ganske smertefrit.

Goes Well With:

Har perfekt pasform til Maltodextrin 5k, kan måske blive en anelse for rummelig til 5kg Weight gainer, men ellers passer samtlige poser fra shoppen til denne store bøtte.

Mon Mar 07 22:04:28 GMT 2016 af Drevskich

Meget bedre end poser

Samlet:

5

Rart at man kan købe løse beholdere, da jeg synes at poser er lidt besværlige at håndtere. Fin kvalitet, dog kunne åbningen godt være større, men det er nok bare min hånd der er lidt stor............

Goes Well With:

Pulver!

Mon Sep 14 11:49:25 BST 2015 af Kjaerlarsen

Praktisk og smart beholder!!

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Så smart med sådan en beholder til en pulver istedet for sådan en stor pose!! og det fedeste ved dem er, de er vildt lette at skrive på så man kan holde styr på indholdet.

Sun Jun 07 13:06:56 BST 2015 af nichlas-krogh@outlook.dk

Screw Top Tub

Vælg billede

Screw Top Tub
Back to top