Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Myprotein Screw Top Tub Food - 1250ml

Screw Top Tub

Plastik i fødevarekvalitet

DKK 19.0

19 kr

5 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

SUMMER SALE
Gratis fragt, når du køber tøj!
+ 20% RABAT PÅ ALT: KODE: PRIME
+ FREE GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR

MYPROTEIN PREMIUM DAY! FÅ GRATIS FRAGT* + 20% RABAT PÅ HELE DIN ORDRE + GRATIS GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR.
*Gratis levering og rabat på ekspres levering for ordre, når du køber tøj! 
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Vores tomme skruelågs beholdere er det ideelle værktøj til at opbevare alle dine sport kosttilskud i en lufttæt og praktisk beholder. Hvert kar leveres med et skruelåg til at hjælpe dig med at bevare friskheden af dine kosttilskud og samtidig holde dem væk fra direkte sollys. Vores sortiment af fødevarekvalitets plastik beholdere indeholder følgende volumen størrelser:

  1,25 liter

  4 liter

  6 liter

  Bemærk: da tætheden af de enkelte pulvere forskellig fra produkt til produkt, er det ikke muligt at give et endeligt mængde pulver, som hver beholder vil holde.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Fødevarekvalitets plastik beholder
  • Ideel til sikker opbevaring af dine kosttilskud
  • Genlukkelig skruelåg
 • Anbefalet brug
  Ideel til opbevaring af alle dine sport kosttilskud.
 • Ingredienser
  Fødevarekvalitets plastik
 • Ernæringsinformation
  Fødevarekvalitets plastik

Kundeanmeldelser

4.8

5 Kundeanmeldelser

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Nice

Virkelig gode beholder og lette at åbne op.

Bøtter i flere størrelser

Gode bøtter bare synd man ikke kan få dem i flere forskellige størrelser en på 2500ml ville være god størrelse

Billig og holdbar tub

En stor 10-liters tub med skruelåg. Hele tubben er lavet i plastic, mens låget isolerende materiale under låget. Den er på størrelse med en stor fodbold. Skruelåget sidder rigtigt tæt, og har testet den ved flere lejligheder og den giver slet ikke igen - Men er stadig meget nem at åbne op. 10 liters tub er har en helt perfekt størrelse til 5kg Maltodextrin-posen, og det kunne godt tænkes at den kunne rumme almindeligt proteinpulver, BCAA eller Weight Gainer i samme størrelse. Et fantastisk alternativ til poserne, som til tider ikke kan være helt optimale at have stående eller fylde fra. Det er også muligt at dekorere sine tubs. Det kan til tider være svært at overføre pulver hvis man ikke ejer en tragt, men hvis man blot tager sig tiden til det, kan det foregå ganske smertefrit.
Goes Well With:
Har perfekt pasform til Maltodextrin 5k, kan måske blive en anelse for rummelig til 5kg Weight gainer, men ellers passer samtlige poser fra shoppen til denne store bøtte.

Meget bedre end poser

Rart at man kan købe løse beholdere, da jeg synes at poser er lidt besværlige at håndtere. Fin kvalitet, dog kunne åbningen godt være større, men det er nok bare min hånd der er lidt stor............
Goes Well With:
Pulver!

Praktisk og smart beholder!!

Så smart med sådan en beholder til en pulver istedet for sådan en stor pose!! og det fedeste ved dem er, de er vildt lette at skrive på så man kan holde styr på indholdet.

Back to top