Myprotein Resistance Bands

Størrelse
Farve

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 169 kr 152 kr Spar: 17 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Resistance Bands?

Myprotein Resistance Bands er ekstra stærke, lange elastikbånd designet til tung træning. Resistance Bands er primært til brug med bænkpres og dødløft træning, hvor de tilføjer ekstra modstand. Men de kan også tilpasses til at hjælpe med pull-ups og andre kropsvægt-øvelser såsom armbøjninger.

Hvad er fordelene ved at bruge Resistance Bands?

Myprotein Resistance Bands er effektive for både træning af øvre og nedre krop og fås med 5 forskellige modstande, for at sikre at langt de fleste øvelser kan udføres.

Hvem er Resistance Bands egnet til?

Resistance bands er ikke kun for powerliftere og bodybuildere, men til alle der søger at tilføje ekstra modstand til deres øvelser. For mere specifikke anvisninger, anbefaler vi at søge rådgivning hos en ekspert.

Hvornår skal jeg bruge Resistance Bands?

Resistance Bands kan indarbejdes i øvelser i din træning, og kan også med fordel bruges alene i forbindelse med fx. pilates, genoptræning eller træning med egen kropsvægt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Effektiv til træning af både øvre og nedre krop
  • Giver ekstra modstand til dine øvelser
  • Fås med 5 forskellige modstande

Anbefalet brug

En række øvelser kan udføres ved hjælp Myprotein Resistance Bands. For mere specifikke angivelser anbefaler vi at søge rådgivning hos en ekspert.

Du bør altid inspicere dine elastikker omhyggeligt før brug, i tilfælde af revner, slid eller skader. Myprotein Resistance Bands vil (ligesom enhver elastik) svækkes og evt. gå i stykker over tid. Brug ikke et beskadiget eller tydeligt slidt bånd, og brug dem ikke til noget, de ikke er beregnet til.

Søg råd hos en ekspert, før du bruger Myprotein Resistance Bands.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Genoptræning

Samlet:

4

Har hjulpet mig meget gennem genoptræningen af mit knæ. Dejligt at man får flere slags.

Sun Aug 28 21:25:58 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Myprotein Resistance Bands

Vælg billede

Myprotein Resistance Bands