Amino Pack

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 357 kr 286 kr Spar: 71 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Amino Pack indeholder 3 af vores mest populære ydeevnedrevne aminosyre produkter i én praktisk pakke. Aminosyrer er byggestenene i proteiner og er ansvarlige for mange processer i kroppen, herunder proteinsyntesen. Vi har kombineret BCAA (forgrenede aminosyrer), HMB og Beta Alanin i denne unikke pakke, der er designet til at forbedre restitutionen og fremme muskelvækst.

BCAA (Berry Blast, pose, 250 g) eller forgrenede aminosyrer består af leucin, isoleucin og valin. De anses for at være essentielle aminosyrer fordi mennesker ikke kan overleve, hvis de ikke er til stede i deres kost. BCAA er nødvendigt for at opretholde muskelvæv og undersøgelser har vist, at de hjælper til at bevare dine lagre af glykogen. BCAA forhindre også vævsnedbrud under træning.

Beta Alanin (beholder, 90stk) er en ikke -essentiel aminosyre, der kombineret med L-Histidin bidrager til at danne Carnosine. Det er afgørende for atleter at øge koncentrationen af dipeptidcarnosin i musklerne. Carnosine kan øge din evne til at arbejde hårdere og præstere længere. Det kan også forhindre mælkesyre opbygget under intens træning og dermed reducere træthed.

HMB (pose, 250 g) eller Beta-hydroxy beta-methylbutyrat er en aminosyre, der stammer fra nedbrydningen af leucin. HMB har vist sig at forsinke nedbrydning af muskelprotein samt fremme vævsvækst.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 ydeevnedrevne aminosyre produkter
  • støtter restitution
  • Understøtter muskel vækst

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Aminosyrer

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

Disse aminosyrer kan let blandes i proteinshake eller lignende, da de har en god smag. Berry blast kan endda drikkes for sig selv blandet med vand.

Mon Apr 03 20:38:55 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Amino Pack

Vælg billede

Amino Pack