Amino Pack

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
357 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Amino Pack indeholder 3 af vores mest populære ydeevnedrevne aminosyre produkter i én praktisk pakke. Aminosyrer er byggestenene i proteiner og er ansvarlige for mange processer i kroppen, herunder proteinsyntesen. Vi har kombineret BCAA (forgrenede aminosyrer), HMB og Beta Alanin i denne unikke pakke, der er designet til at forbedre restitutionen og fremme muskelvækst.

BCAA (Berry Blast, pose, 250 g) eller forgrenede aminosyrer består af leucin, isoleucin og valin. De anses for at være essentielle aminosyrer fordi mennesker ikke kan overleve, hvis de ikke er til stede i deres kost. BCAA er nødvendigt for at opretholde muskelvæv og undersøgelser har vist, at de hjælper til at bevare dine lagre af glykogen. BCAA forhindre også vævsnedbrud under træning.

Beta Alanin (beholder, 90stk) er en ikke -essentiel aminosyre, der kombineret med L-Histidin bidrager til at danne Carnosine. Det er afgørende for atleter at øge koncentrationen af dipeptidcarnosin i musklerne. Carnosine kan øge din evne til at arbejde hårdere og præstere længere. Det kan også forhindre mælkesyre opbygget under intens træning og dermed reducere træthed.

HMB (pose, 250 g) eller Beta-hydroxy beta-methylbutyrat er en aminosyre, der stammer fra nedbrydningen af leucin. HMB har vist sig at forsinke nedbrydning af muskelprotein samt fremme vævsvækst.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 ydeevnedrevne aminosyre produkter
  • støtter restitution
  • Understøtter muskel vækst

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

God bundle

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Let måde at støtte muskel- og styrkeopbygning.

Sun Jul 09 19:17:59 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Aminosyrer

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

Disse aminosyrer kan let blandes i proteinshake eller lignende, da de har en god smag. Berry blast kan endda drikkes for sig selv blandet med vand.

Mon Apr 03 20:38:55 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Amino Pack

Vælg billede

Amino Pack
Back to top