Beach Body Bundle

Se fantastisk ud til sommer!

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
766 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

The Beach Body Bundle indeholder 6 premium-produkter, som vil få dig til at se fantastisk ud denne sommer. Uanset om du er ved at afslutte denMyprotein Beach Body Challengeeller bare ønsker at se godt ud i solen, så er denne bundle indeholder alt hvad du behøver for at se fantastiske resultater. Hvad angår de enkelte kosttilskud, indeholder denne bundle 1 kg Impact Whey Protein i lækker Chocolate Smooth smag, 750g Berry Blast Fuse, 250g neutralt BCAA, 60 CLA softgels, 120 Thermo-Extreme kapsler og en 600 ml Myprotein Blender Bottle.

Whey Protein Deluxe (1 kg , Chocolate Smooth)
Denne videnskabeligt drevne blanding kombinerer præmie kilder til valleproteinkoncentrat, valleproteinisolat og hydrolyseret valleprotein for at levere en hurtigt virkende protein blanding med en fantastisk aminosyreprofil. Indeholder 22g protein pr 30g servering, er det afgørende for opbygningen og reparation af muskelvæv, og er et must i enhver atlets kost.

Fuse (Berry Blast, 750g)
Fuse er et helt nyt koncept i form af en unik Amino Bibeholdene Formel, det kombinerer en avanceret aminosyreblanding med kreatin, glutamin, taurin og hurtigtvirkende kulhydrater.
Denne unikke blanding kan indtages når som helst i løbet af dagen for at reducere muskel katabolisme og fremme muskel proteinsyntese.
Hver 25g servering giver også 5g Creapure® Kreatinmonohydrat som har vist sig at øge muskel ATP lagre, støtte muskelvækst og fremme stigninger i styrke.

BCAA (ikke aromatiseret, 250 g)
BCAA eller forgrenede aminosyrer består af leucin, isoleucin og valin. De er forpligtet til at opretholde muskelvæv og undersøgelser har vist, at de hjælper til at bevare dine lagre af glykogen og også forhindre vævsnedbrud under træning.

CLA (60 Softgels)
Konjugeret linolsyre (CLA) er en fedtsyre, som findes naturligt i kød og mejeriprodukter, og har vist sig at hjælpe med fedt tab og muskelvækst. Indeholder 1000mg CLA pr softgel, vores CLA er ideel for alle, der søger at skære fedt og bliver mere markeret.

Thermo-Extreme (120 kapsler, aromatiseret)
Videnskabeligt formuleret ved hjælp af den nyeste forskning, Thermo-Extreme kan understøtte et sundt stofskifte, mens det mobilisere og brænder kropsfedt. Thermo-Extreme indeholder en præcis blanding af premium kvalitets ingredienser, herunder grøn te-ekstrakt, blæretang, koffein, sibirisk ginseng og ekstrakt af hvide kidneybønner.

Myprotein Blender Bottle (600 ml)
Myprotein Blender Bottle er den mest avancerede sports kosttilskuds flaske på markedet i dag, så du kan blande dine individuelle kosttilskud med en minimal indsats.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 6 Premium bedst sælgende produkter
  • Bliv markeret med Beach Body Bundle
  • Enestående værdi for pengene

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Beach Body Bundle

Vælg billede

Beach Body Bundle
Back to top