Essentiel Universitetspakkeløsning

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 305 kr 244 kr Spar: 61 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Det at være studerende og samtidig ville forbedre sin kost til den rigtige pris kan nogle gange være svært. Der spares, hvor der spares kan for at få værdi for pengene ved hvert køb. Derfor er Universitets Pakkeløsningen den idéelle pakkeløsning for enhver studerende.

En god tilføjelse til enhver studerendes kost, om du træner eller ej. Denne pakkeløsning indeholder 5 vitale kosttilskud der vil give dig alt du har brug for, for at din træning kan nå nye højder, hjælpe dig med at nå dine sundheds- og fitnessmål.

Pakkeløsningen kombinerer en bred vifte af næringsstoffer fra fem nøgle kosttilskud, herunder omega 3, kreatin monohydrat, impact valleprotein, dextrose glukose og vitamin D3.

 

  • Omega 3 (90 kapsler) - Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA) der er udvundet fra fiskeolie. Indeholder EPA og DHA der ifølge videnskabelige studier hjælper hjerne-, immun- og hjertekarfunktionen.
  • Kreatin monohydrat (250 gram) -
    Konstrueret til at fremme opbyggelsen af størrelse, kraft og styrke ved gunstigt at opfylde din krops ATP depoter
  • Impact Valleprotein (1kg, uden smag) - En rig kilde til valleproteinkoncentrat der hjælper muskelreparation og restitution.
  • Dextrose Glukose (1kg, uden smag) - et simpelt kulhydrat der er højt placeret i det glykæmiske indeks. Dextrose øger blodsukker niveauet og genopretter glykogen depoterne hurtigt, hvilket gør det idéelt for alle der søger at øge deres energiniveau hurtigt.
  • Vitamin D3 (180 kapsler) - Et fedtopløseligt vitamin der findes i visse fødevarer og fungerer i kroppen som reaktion på hudens eksponering for solen (specielt utraviolette-B-stråler). Vitamin D er mest almindeligt kendt for sin evne til at forbedre vedligeholdelse af knogler, tænder og leddene.

Vigtige fordele

  • Fantastisk værdi for pengene
  • Perfekt til alle på et stramt budget
  • Et udvalgt sortiment af produkter der støtter sundhed og træningsmål

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Studerende

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

God og prisvenlig pakkeløsning til en studerende.

Mon Nov 21 18:55:29 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Studerende

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

God og prisvenlig pakkeløsning til en studerende.

Mon Nov 21 18:55:29 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Essentiel Universitetspakkeløsning

Vælg billede

Essentiel Universitetspakkeløsning