Myprotein Lean Bundle

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
858 kr
Udsolgt

Udsolgt

Tilgængelig: Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Myprotein Lean Bundle giver et udvalg af produkter, der er blevet nøje udvalgt for at hjælpe med at bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse samt støtte sundhed og trivsel under din tunge træning. Pakken har et sortiment af premium-produkter som kan understøtte din træning og giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater til en fantastisk pris.

Impact Whey Protein Plus - 2,5 kg, Chocolate Smooth

Impact Whey Protein Plus giver 80% protein der stammer fra den bedste kvalitet valleproteinkoncentrat, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Impact Whey Protein Plus giver også en række vitaminer, mineraler og fordøjelsesenzymer.

Kreatinmonohydrat - 250g, aromatiseret

Kreatinmonohydrat øger fysiske præstationer i korte træningspas af høj intensitet, og er derfor et ideelt supplement til fx styrketræning.

Forgrenet aminosyrer (BCAA) 4: 1: 1 - 250g, Tropical

BCAA 4:1:1 pulver indeholder et 4:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. Det er tre vigtige aminosyrer, der anvendes af kroppen til proteinsyntese, som kroppen ikke kan producere selv hvorfor de betegnes som afgørende.

Alpha Men Super Multi Vitamin - 120 Tabs

Alpha Men indeholder en blanding af vitaminer og mineraler, herunder; Magnesium, som bidrager til en normal funktion af nervesystemet, calcium, som bidrager til normal energi ydende metabolisme, normal muskelfunktion, neurotransmission og vedligeholdelse af normale knogler, D-vitamin, som bidrager til normale calciumniveauer i blodet, selen bidrager til normal funktion af immunsystemet og normal thyroid funktion og til beskyttelse af celler mod oxidativ stress, kalium, som bidrager til en normal muskelfunktion, normal funktion af nervesystemet og opretholdelse af normalt blodtryk, pantothensyre, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse , normal syntese og metabolisme af vitamin D og visse neurotransmittere, normal mental ydeevne og til et normalt energistofskifte og til sidst biotin, som bidrager til en normal psykologisk funktion.

Total Nutri-Greens - 330g, Tropical

Total Nutri-Greens Tabletter er et praktisk og effektivt supplement til at øge dit daglige indtag af frugt og grønt og forbedre din generelle sundhed og velvære. Total Nutri-Greens Tabletter er en blanding af 22 super fødevarer, frugt ekstrakter, vegetabilske ekstrakter og frugter.

Ud over de fire produkter anført ovenfor, vil vi også smide i en GRATIS MyProtein Blender Bottle, så du nemt kan blande dine shakes.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Stor værdi for pengene
  • 4 fantastiske produkter til at hjælpe med dit træningsprogram
  • Understøtter generel sundhed og velvære

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Myprotein Lean Bundle

Vælg billede

Myprotein Lean Bundle
Back to top