T- Booster Pack

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

543 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

T- Booster Pack kombinerer 3 premium-produkter designet til at hjælpe dig med at opnå dine muskel mål. Vi har inkluderet vores førende formel, T- Matrix med D asparaginsyre og kreatin glykonat for at give en synergistisk blanding af produkter til at hjælpe med at øge vækstniveauer og eksplosive energi lagre.

T- Matrix (ikke aromatiseret, 180 stk. beholder) er en af de mest avancerede væv byggende produkter som har ramt markedet, det kombinerer nogle af de mest spændende ingredienser til rådighed, T Matrix kan tage din træning til det næste niveau ved at give uforlignelige resulter.

D asparaginsyre (Pose , 250g) er en aminosyre, der er dannet hovedsagelig i hypofysen, hypothalamus og testikler. Det spiller en vigtig rolle i produktionen af forbindelser forbundet med libido og vævsvækst.

Kreatin glykonat (pose, 250 g) er et molekyle af kreatin bundet til et molekyle af glucose. Dette giver en form for kreatin, der absorberes på stort set samme måde som glukose, hvilket betyder en avanceret mængde af kreatin kan nå frem til din muskel, hvilket øger alle de sædvanlige fordele ved normal kreatin.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 premium-produkter
  • Øger vækst niveauer
  • Forhøjer eksplosive energi lagre

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

T- Booster Pack

Vælg billede

T- Booster Pack