• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Acid Whey Protein

Sur Valleprotein

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Ingen kode

25% rabat - Ingen kode

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
159 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vores Acid Whey Protein er et valle protein Koncentrat 80 (WPC80) fremstillet af vegetariske oste-valle af højeste kvalitet, fra en af de førende vesteuropæiske mejerier.

Valle protein indeholder høje niveauer af både essentielle og ikke-essentielle Aminosyrer og har den højeste biologiske værdi (BV) af alle kendte proteiner.

Vores Acid Whey Protein blandes øjeblikkeligt med en meget neutral smag. Selvfølgelig har det også fremragende ernæringsmæssige egenskaber, herunder over 80% protein (tør basis).

Sporbarhed er en vigtig del af vores kvalitetskontrols-proces, og for at støtte denne proces, arbejder vi med dedikerede europæiske leverandører af valle, så vi er i stand til at kontrollere og spore udbuddet af valle helt tilbage til kilden.

Syre-Oste-valle, eller som det er undertiden kendt som Sour Cheese Whey, er opnået under fremstillingen af sure oste såsom hytteost. De mere almindelige Sweet Whey er afledt af "hård ost" såsom Cheddar eller schweizisk ost.

Whey Protein der strammer fra syrevalle har mange fordele, herunder det faktum at det er særlig rigt på naturlige beta-lactoglubin. Det er proteinet der er i stand til at ’fange’ den lipide molekyle. Andre fordele for valle der stammer fra syrevalle er:

øgede mængder af naturligt forekommende Lactoferrine (1% )

Naturligvis højere Leucine niveauer, som stimulerer proteinsyntesen kraftigt

naturlig højere cysteine niveauer, som vil gøre det muligt at hurtiggøre glutathione-syntese

Naturlig højere niveau af Typtophan, kan reducere stress og forbedre søvn

Protein fraktionerne af Acid Whey Protein er: 60% Beta lactoglobuline, 20% Alpha mælkealbumine, 8% BSA , 10% Immunoglobuline-G ( IgG), 1% Lactoferrine, 1 % andre.

Aminosyre profilen kan findes under "Certifikationer".

Dette er et syrevalle protein. Hvis dette ikke er hvad du leder efter, kan vi anbefale at du vælger vores Impact Whey Protein® som er fra sød valle.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Højt naturligt indhold af lactoferrin
  • Fantastisk aminosyre indhold
  • Hurtigt absorberende protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Naturell: SyreValle Protein Koncentrat (Mælk), Emulgator (Sojalecithin)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 116.0Kcal
Energi: 485KJ
Protein (tør basis): 24,9 g
Protein: 23,7 g
Kulhydrater (laktose ): 1.2g
Fedt: 2.1g
Kolesterol: 92.0mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Acid Whey Protein

Vælg billede

Acid Whey Protein
Back to top