• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

 • Organic

  Organic

Alfalfa Powder

Økologisk Alfalfagræspulver

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

209 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Alfalfa er en bælgplante, der har været brugt som et kosttilskud fra gammel arabisk tid, hvor dens oversatte navn betyder "far til alle fødevarer". Fordi Alfalfa planten spirer så dybt ind i jorden, at det trækker et stort antal af mineraler fra undergrunden gør det en ernæringsmæssig tæt plante.

Alfalfa betragtes som en af de rigeste kilder på land af spormineraler. Alfalfa er også rig på klorofyl, vitaminer, saponiner, steroler, flavonoider, coumarins og alkaloider, samtidig giver det høje niveauer af protein, kulhydrater og fibre. Den tætte kombination af næringsstoffer giver en række sundhedsmæssige fordele, herunder immun støtte, næringsstof assimilation, bedre fordøjelse, lever udrensning og øget energi niveauer. Alfalfa har milde vanddrivende egenskaber, som kan hjælpe en reduktion af tilbageholdte vand , og også forbedre sundheden i urinvejene .

Flere undersøgelser har vist at Alfalfa største fordel, er at kontrollere kolesteroltallet. Selv om den nøjagtige funktion er ikke helt forstået menes det at bestemte fibre og kemikalier i Alfalfa synes at klæbe sig til kolesterol, holder det i blodet eller placere det i blodkar.

Som en naturlig plante kilde, indeholder Alfalfa høje niveauer af klorofyl. Klorofyl er samme struktur som Hæmoglobin derfor har det vist sig at øge den iltbærende kapacitet i blodet. Iltet blod kan give mange sundhedsmæssige fordele, herunder øget energi, bedre hjernefunktion og ekstra forsvar mod usunde toksiner.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Indeholder alle de næringsstoffer, der kræves for menneskelig funktion
 • Yderst potent kilde til mineraler
 • Kraftfulde afgiftende egenskaber

Anbefalet brug

Vores lucernepulver er fuld af gode stoffer og rig på både fibre og protein. Prøv bare at tilsætte 2 mini-skefuld (3g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Alfalfa pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 3g:
Energi: 8.2kcal
Energi: 34.5kj
Protein (som det er): 0,7g
Fedt: 0,1g
heraf mættede fedtsyrer: 0,04g
Kulhydrater: 0,5g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Kostfibre: 1,2 mg
Klorofyl: 16.2mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Alfalfa Powder

Vælg billede

Alfalfa Powder