• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Bone Vitality

Komplet og bekvem knoglesundhed

Mængde

25% rabat | Koden tilføjes automatisk ved checkout.

25% rabat - Koden tilføjes automatisk ved checkout.

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
109 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Designet til at hjælpe med at bevare knoglesundheden under en aktiv livsstil. Vores bekvemme 2 om dagen kosttilskud er specielt formuleret med vitaminer og mineraler, der er udvalgt, grundet deres evne til at bevare sunde knogler.*

Denne effektive blanding indeholder ingredienser, der komplementerer hinanden, for at støtte den aktive mand med et dagligt kosttilskud, der holder kroppen stærk og klar til alt.

Hvad er fordelene ved Bone Vitality?

Denne avancerede formel leverer en kilde til kalcium – et vitalt mineral, der anvendes i hele kroppen, blandt andet til at holde knoglerne sunde.

Bone Vitality forsyner dig med kilder til vitamin D, vitamin K, magnesium, fosfor og mangan. Denne blanding af vitaminer og mineraler hjælper også med at holde knoglerne sunde.*

Det tilsatte mangan, i dette speciallavede kosttilskud, støtter også dannelsen af bindevæv i kroppen *, mens vitamin C bidrager til normal dannelsen af kollagen, hvilket muliggør den normale funktion af brusk, hud, tænder og tandkød.*

Hvem er Bone Vitality egnet til?

Bone Vitality er en komplet knoglesundhedsformel, der er egnet til mænd med et ønske om at være aktiv hver dag, og har brug for at kroppen kan leve op til dette. Vores bekvemme tabletform betyder, at du kan få de væsentlige ingredienser, du har brug for til at opretholde den ønskede kropsform.

*Kalcium er nødvendigt for opretholdelsen af normale knogler. Magnesium, mangan, fosfor, vitamin D og K bidrager til opretholdelsen af normale knogler. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, for at knoglerne kan fungere normalt.

*Vitamin D bidrager til normal optagelse/udnyttelse af kalcium og fosfor.

*Kalcium er nødvendigt for opretholdelsen af normale tænder. Magnesium, fosfor og vitamin D bidrager til opretholdelsen af normale tænder.

*Mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv.

*Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse for bruskens normale funktion. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse for tandkødets normale funktion. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse for at støtte hudens normale funktion. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse for at støtte tændernes normale funktion.

*Kalcium og vitamin D bidrager til at reducere tabet af knoglemineralindhold hos postmenopausale kvinder. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor for osteoporotiske knoglefrakturer. Denne påstand er specielt aktuel for kvinder i aldersgruppen 50 år og ældre, og den gavnlige effekt opnås ved et daglig indtag på mindst 1200 mg kalcium og 20 μg vitamin D fra alle kilder.

Bemærk venligst, at mærkaterne på produktet som minimum findes på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være tilstede på enkelte produkter.

Vigtige fordele

 • Vitamin- og mineralkompleks der støtter knoglesundhed1
 • Støtter bindevævets funktion4
 • Idéel for vedligeholdelse af en aktiv livsstil

Anbefalet brug

Indtag 2 tabletter dagligt. Tages bedst med mad.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til veganere. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Kalcium (kalciumkarbonat, dikalciumfosfat), magnesium (magnesium oxid), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), vitamin C, antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat, siliciumdioxid), vitamin D3 (saccharose, stabilisator (akaciegummi), majsstivelse, solsikkeolie, cholecalciferololie), mangan (mangansulfat), vitamin K (majs maltodextrin)

 

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 tabletter

Portioner per beholder: 30 (60 tabletter), 60 (120 tabletter)

Næringsindhold

  Per portion
Vitamin C 24 mg (30% RI*)
Kalcium 800 mg (100% RI*)
Vitamin D 15 µg (300% RI*)
Vitamin K 30 µg (40% RI*)
Fosfor 200 mg (29% RI*)
Magnesium 300 mg (80% RI*)
Mangan 0,6 mg (30% RI*)

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Knoglesundhed

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Let og god måde at støtte knoglerne på

Mon Aug 14 19:57:47 BST 2017 af Villiam #1 Top Anmelder

Bone Vitality

Vælg billede

Bone Vitality
Back to top