• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Byggræs pulver (Barley Grass)

Fiberrig og fuld af vitaminer

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

53 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Byggræs (barley grass) er bladdelen af Byg planten og er blevet anerkendt for sin høje koncentrationer af vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det er blevet foreslået, at Barley Grass indeholder alle de vitaminer, mineraler og proteiner, der er nødvendige for den menneskelige kost, hvilket gør det en fantastisk tilføjelse til enhver kost.

Sammenlignet på en vægtbasis menes det, at Barley Grass er syv gange rigere på C-vitamin end appelsiner, fem gange rigere i jern end spinat og ti gange rigere i calcium end mælk.

Barley Grass har også et højt indhold af klorofyl. Klorofyl er samme struktur som Hæmoglobin derfor har det vist sig at øge den iltbærende kapacitet i blodet. Iltet blod kan give mange sundhedsmæssige fordele, herunder øget energi, bedre hjernefunktion og ekstra forsvar mod usunde toksiner. Klorofyl fungerer også som en kraftfuld antioxidant, der neutraliserer giftstoffer i kroppen ved at rense blodet og udrenser cellerne som hjælper kroppen til at mindske virkningerne af skadelige giftstoffer og frie radikaler. Barley Grass er også anerkendt for sit høje superoxid dismutase (SOD) indhold. SOD hjælper fordøjelsesprocessen ved at hjælpe til at sprede vitaminer og mineraler i blodet. Kombineret med vitaminindholdet, gør SOD også Barley Grass en effektiv antioxidant.

Barley Grass har en høj alkaliserende virkning, som hjælper med at kontrollere kroppens syre niveauer og giver mulighed for optimal cellefunktion.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Pakket med vitaminer , mineraler, aminosyrer og enzymer
  • Kan forbedre hæmoglobin i blodet
  • Kraftfuld antioxidant

Anbefalet brug

Vores byggræspulver er fuld af gode stoffer og rig på både fibre og protein. Prøv bare at tilsætte 4 1/2 mini-skefuld (6g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde soja, mælk og æg.

Naturell: Byggræs pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 6g:
Energi: 23,0kcal
Protein (som det er): 1,5g
Kulhydrater: 3,5g
Fedt: 0,5g
Kostfibre: 2,0g
Klorofyl: 25,0mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Byggræs pulver (Barley Grass)

Vælg billede

Byggræs pulver (Barley Grass)