• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

Calcium Caseinate

Klar til brug

Smag
Pakke
Mængde

PROTEIN UDSALG + 10% extra rabat på proteinerpulver! | Koden tilføjes automatisk

Protein udsalg + 10% extra rabat! | Koden tilføjes automatisk

Tilbuddet gælder til og med d. 21.04.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
Før: 169 kr 149 kr Spar: 20 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Højt proteinindhold og lavt fedtindhold. Calcium Caseinat er en værdifuld ingrediens i sportsdrikke, kosttilskud og proteinbarer. Fremstillet af frisk skummetmælk. Calcium Caseinat et spraytørret mælkeprotein, der også har et lavt indhold af natrium.

Det indeholder ekstremt høje aminosyrer niveauer, højere end både valle og soja isolater og kunne også hjælpe andre proteiner med nemmere at blive fordøjet ved at øge den tid, de tilbringer i tarmkanalen.

Calcium Caseinat et godt protein at supplere med lige før sengetid, eller hvis du ved, at du ikke kommer til at spise et højt proteinindhold måltid i løbet af dagen, fordi proteinsyntesen vil være bemærkelsesværdigt langsommere end de fleste andre proteiner. Den anbefalede dosis for denne effekt er mindst 30 gram Calciu Caseinat i en servering. Dette vil give en høj procentdel af protein. Calcium Caseinat kan bruges til at nå det daglige protein uden problemer.

Aminosyre profilen kan findes nederst på siden under "Certifikater".

Hvis du er på udkig efter et langsomt fordøjeligt protein (dvs. til inden sengetid), så vil vi anbefale vores Milk Protein Smooth, da det smager bedre og er designet til at blive brugt i ernæringsmæssige shakes.

Når du blander bemærker du muligvis, at vores Calcium Caseinat danner en utydelig, men stabil kolloid, men for det meste homogeniseret suspension. Du ligger måske også mærke til en større mængde skum end der ofte ses ved brug af andre protein pulvere. Dette er ikke noget at bekymre sig om, og det repræsenterer blot de typiske fysiske egenskaber for dette produkt. Smagsprofilen for dette produkt, kan også være forskellig fra de andre protein pulvere. Calcium Caseinat har en tykkere, men kornet tilstedeværelse på ganen med et lidt fladt smagshøjdepunkt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • God kilde til langsomt absorberende protein
 • Højt proteinindhold og lavt fedtindhold
 • Fremstillet af frisk skummetmælk

Anbefalet brug

Optimal vækst og vedligeholdelse af muskelmasse opnås bedst, hvis kasein indtages om aftenen. Opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 af en store skefulde (30 g) i 300-400 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker en halv time inden sengetid. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Chokolade smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (82%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (86%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Kalciumkaseinat (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin)

Vanilje smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (88%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 112.0Kcal
Energi: 473.0kJ
Protein (tør basis): 28,5g
Protein (som det er): 27,0g
Kulhydrater (laktose): 0,1g
Fedt: 0,6g

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra den ikke-aromatiseret (uden smag) version. Ved valg af aromatiseret (med smag) version, vil proteinindholdet reduceres med ca. 3 % for de fleste varianter. Chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(2 Kundeanmeldelser)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Kasein

Samlet:

5

Let at få ned før sengetid, da det ikke føles for tungt (kan godt have svært ved at sove, hvis jeg er for mæt).

Mon Nov 07 16:17:23 GMT 2016 af Hakan #1 Top Anmelder

Super godt produkt

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Virker super godt. Man kan virkelig mærke at det virker, når man ikke er lige så sulten om morgenen, hvis man har tager casein inden sengetid. Derudover smager det virkelig godt.

Tue Dec 02 10:41:15 GMT 2014 af Kalle

Calcium Caseinate

Vælg billede

Calcium Caseinate
Back to top