Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Calcium Caseinate

Klar til brug

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK 139.0

Førpris: 169 kr

139 kr

Spar: 30 kr

2 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Oprydningsudsalg: alt skal væk! | Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Oprydningsudsalg: alt skal væk! Store rabatter på udvalgte produkter - Priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Højt proteinindhold og lavt fedtindhold. Calcium Caseinat er en værdifuld ingrediens i sportsdrikke, kosttilskud og proteinbarer. Fremstillet af frisk skummetmælk. Calcium Caseinat et spraytørret mælkeprotein, der også har et lavt indhold af natrium.

  Det indeholder ekstremt høje aminosyrer niveauer, højere end både valle og soja isolater og kunne også hjælpe andre proteiner med nemmere at blive fordøjet ved at øge den tid, de tilbringer i tarmkanalen.

  Calcium Caseinat et godt protein at supplere med lige før sengetid, eller hvis du ved, at du ikke kommer til at spise et højt proteinindhold måltid i løbet af dagen, fordi proteinsyntesen vil være bemærkelsesværdigt langsommere end de fleste andre proteiner. Den anbefalede dosis for denne effekt er mindst 30 gram Calciu Caseinat i en servering. Dette vil give en høj procentdel af protein. Calcium Caseinat kan bruges til at nå det daglige protein uden problemer.

  Aminosyre profilen kan findes nederst på siden under "Certifikater".

  Hvis du er på udkig efter et langsomt fordøjeligt protein (dvs. til inden sengetid), så vil vi anbefale vores Milk Protein Smooth, da det smager bedre og er designet til at blive brugt i ernæringsmæssige shakes.

  Når du blander bemærker du muligvis, at vores Calcium Caseinat danner en utydelig, men stabil kolloid, men for det meste homogeniseret suspension. Du ligger måske også mærke til en større mængde skum end der ofte ses ved brug af andre protein pulvere. Dette er ikke noget at bekymre sig om, og det repræsenterer blot de typiske fysiske egenskaber for dette produkt. Smagsprofilen for dette produkt, kan også være forskellig fra de andre protein pulvere. Calcium Caseinat har en tykkere, men kornet tilstedeværelse på ganen med et lidt fladt smagshøjdepunkt.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • God kilde til langsomt absorberende protein
  • Højt proteinindhold og lavt fedtindhold
  • Fremstillet af frisk skummetmælk
 • Anbefalet brug

  Optimal vækst og vedligeholdelse af muskelmasse opnås bedst, hvis kasein indtages om aftenen. Opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 af en store skefulde (30 g) i 300-400 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker en halv time inden sengetid. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

  Chokolade smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (82%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Jordbær Cream smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (86%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

  Naturell: Kalciumkaseinat (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin)

  Vanilje smag: Kalciumkaseinat (Mælk) (88%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

 • Ernæringsinformation

  Per 30g:
  Energi: 112.0Kcal
  Energi: 473.0kJ
  Protein (tør basis): 28,5g
  Protein (som det er): 27,0g
  Kulhydrater (laktose): 0,1g
  Fedt: 0,6g

  Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra den ikke-aromatiseret (uden smag) version. Ved valg af aromatiseret (med smag) version, vil proteinindholdet reduceres med ca. 3 % for de fleste varianter. Chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

5.0

2 Kundeanmeldelser

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Kasein

Let at få ned før sengetid, da det ikke føles for tungt (kan godt have svært ved at sove, hvis jeg er for mæt).

Super godt produkt

Virker super godt. Man kan virkelig mærke at det virker, når man ikke er lige så sulten om morgenen, hvis man har tager casein inden sengetid. Derudover smager det virkelig godt.

Back to top