• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Creastorm

Smag
Pakke
Mængde

3 for 2 på alt | Hvert 3. produkt er gratis* | Brug koden: 3FOR2

For hvert 3. produkt du tilføjer din kurv, giver vi dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med den 21. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr. 

KØB NU

Før: 349 kr 175 kr Spar: 174 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Creastorm® er en avanceret kreatin formel, videnskabeligt designet til at øge produktionen af ATP og skubbe din træning til det næste niveau. Mens kreatin monohydrat har vist sig at hjælpe med at forbedre styrke, udholdenhed og muskelmasse, kombinerer Creastorm® en række synergistiske ingredienser til at øge de virkninger, som kreatin kan have på kroppen.

Creastorm® indeholder Creapure® kreatin monohydrat der er verdenskendt for sin førsteklasses kvalitet, renhed og effektivitet. Tilsætningen af dextrose til kreatin har vist sig at øge mængden af kreatin, der kommer ind til de arbejdende muskler og dermed forbedre de samlede resultater. Vi har også tilføjet en række andre nøje udvalgte ingredienser for at øge absorberingsniveauer, herunder L Glycine og Alpha Lipoic Acid.

Da ATP er sådan en vigtig faktor når det kommer til styrke og kraft, har vi formuleret Creastorm® så den udnytter din krops potentiale til at producere dette eksplosive brændstof. D Ribose og Magnesium Citrate har begge vist sig at øge ATP-produktion, og dermed øge din evne til at arbejde hårdere i længere tid. Creastorm® indeholder også taurine, som hjælper værdifulde næringsstoffer ud til arbejdende muskler, der sikrer din ekstra arbejdskapacitet understøttes af en tilstrækkelig forsyning af energi producerende glukose og opbygningen af aminosyrer.

Endelig, i modsætning til standard kreatin, fås Creastorm® i Tropical smag som er mere brugervenligt at indtage og giver en mere forfriskende drik.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Øger optagelsen af kreatin
 • Hjælper med at bygge styrke, udholdenhed og muskelmasse
 • Øger produktionen af ATP

Anbefalet brug

Fordelene ved dette produkt, tilsæt i en Myprotein-shaker 2/3 store skefulde (30 g) i200-300mll vand under og/eller efter træning, kreatin forbedrer ydeevnen og eksplosionskraften†, og kulhydrater fremmer muskelrestitution‡. †Creatin øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g creatin. ‡En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Tropical : Dextros (59%), Kreatin Monohydrat (Creapure*®*) (15%), magnesiumcitrat, D-ribos, Taurin, L Glycin, Alfa liponsyre (ALA), aroma, syre (Citronsyre), surhedsreglerande medel (ÆBLEsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 29g:
Energi: 261.4kJ
Energi: 62.5kcal
Protein (som det er): kun spor
Kulhydrater: 13,3 g
Fedt: kun spor

Desuden giver 29g:
Creapure®: 5g
Magnesium Citrate: 1.3g
D Ribose: 2g
Taurin: 1g
L-Glycine: 800mg
Æblesyre: 800mg
ALA: 50mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Styrke

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

Føler virkelig, at det har givet mig mere styrke. Har opnået et par nye PRs, så jeg kan godt anbefale det.

Mon Sep 26 14:11:31 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Styrke

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

Føler virkelig, at det har givet mig mere styrke. Har opnået et par nye PRs, så jeg kan godt anbefale det.

Mon Sep 26 14:11:31 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Creastorm

Vælg billede

Creastorm