Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud
Gave Bundle

Gave Bundle

Chokolade

DKK 689.0

Førpris: 764 kr

689 kr

Spar: 75 kr

6 MILLIONER KUNDER SALE | Priserne er allerede nedsatte

6 MILLIONER KUNDER SALE -  Priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder til og med 01.07.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Julen er her igen og Myprotein har sørget for at dække dig ind på festlig træning og gaveindkøb. Vores Jule-pakke indeholder seks af vores mest populære kosttilskud til en fantastisk pris. Denne pakke er en perfekt julegave til enhver fitness-entusiast - eller kan ligeledes være en fremragende gave til digselv, en god ven eller én du elsker.

  Vores jule-pakke indeholder:

  Impact Whey Protein – Chocolate Smooth, 1kg

  100% valleprotein-koncentrat af højeste kvalitet med over 20 g. protein per portion samt en omfattende aminosyreprofil. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

  Vitamin D3 - 180 kapsler

  D3-vitamin har en række centrale sundhedsmæssige fordele; bidrager til den optimale absorption og udnyttelse af calcium og fosfor, normaliserer niveauer af calcium, opretholdelse af knogle og muskelfunktion samt funktion af immunsystem og celledeling.

  Total Nutri Greens – Tropical, 330g

  Total Nutri-Greens er en power-blanding af 22 forskellige planteekstrakter, frugter og fødevarer der er uforarbejdede og uraffineret. Total Nutri-Greens er fuld af naturligt forekommende næringsstoffer, med en bred vifte af frugt-pulver og alger, herunder; Spirulina, hvede græs, Acerola bær, broccoli, spinat blade, granatæble, æble-fiber, Tomat, hyldebær, blåbær og Chlorella.

  Protein Hot Chocolate – 1kg

  Protein Hot Chocolate er en lækker, velsmagende varm drik lavet med naturlig chokoladearoma der giver over 15 g protein per portion, der stammer fra en unik kombination af mælkeproteinkoncentrat, PeptoPro® (Casein Hydrolysater) og micelcasein. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

  Instant Oats – Uden smag, 2.5kg

  Instant Oats er en kilde til kulhydrat og indeholder 4,4 g. beta-glucan pr 100g. Indtagelse af beta-glucaner fra havre eller byg som en del af et måltid, bidrager til at holde blodsukkeret stabilt efter et måltid.

  Forgrenet Aminossyre (BCAA) – Raspberry Lemonade, 250g

  Forgrenet aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder et 2:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrer anses for at være af afgørende betydning, da de ikke kan syntetiseres af kroppen, hvorfor det skal indtages fra kilder i den daglige kost.

  Smagsvarianter, produkter og størrelser er som vist og kan uden varsel erstattes afhængig af lagerbeholdning.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Fantastisk værdi for pengene
  • Sekt populære supplementer
  • Den perfekte trænings-julegave
Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Kunder der har købt denne vare har også købt:

Back to top