• Vegetarisk

    Vegetarisk

High Pro (Sample)

Over 29g protein

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

19 kr
Udsolgt

Produktoversigt

High Pro er en sund og nærendeprotein barog er designet til dem, der ønsker at øge deres dagligeproteinindtag gennem en velsmagende og bekvem snack.

Hver 80g bar giver imponerende 29g premium protein til støtte af muskelvækst og kun 15gkulhydraterfor at give en afbalanceret energikilde. Det højeproteinindhold understøtter en aktiv og fysisk livsstil, især dem, der træner på regelmæssig basis, ved at fremme muskelvækst ogrestitution.

Bekvemmeligheden af High -Pro baren gør dem til den ideelle snack til dem, der konstant er på farten, eller dem, der blot ønsker at holde sulten i skak i mellem måltiderne.

High Pro er blevet uafhængigt testet for WADA forbudte stoffer ved HFL Idræt under INFORMED-SPORT programmet. Hvert parti High Pro gennemgår strenge tests for at give det højeste niveau af sikkerhed for, at de er sikre for atleter at bruge. HFL er verdens største sports-doping overvågning og forskningslaboratorium og INFORMED-SPORT programmet understøttes af en række anerkendte idrætsorganisationerne, herunder UK Sport.

De fantastiske ingredienser og den fantastiske smag er med til at gøre High Pro en af de førendeprotein barerpå markedet. Vi har endda tilføjet probiotiske Lactospore® til at hjælpe fordøjelsen og forbedre bio-tilgængeligheden af næringsstofferne i denne bar. Og det bedste er, at hver 80g bar kun indeholder 2,6g sukker, hvilket gør det et sund og nærende valg for alle.

*Produktet handles ikke til Tyskland

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 29g høj kvalitets protein pr 80g bar
  • Fremmer muskelvækst og restitution
  • Kun 2,6g sukker pr 80g bar
  • Inkluderer pro-biotiske Lactospore ®

Anbefalet brug

Bruges, når der kræves som en proteinholdig snack enten i mellem måltiderne, pre-workout eller med måltider for at sætte skub i protein indtaget af et måltid.

Ingredienser

Protein blanding (mælkeproteinisolatvalle protein koncentrat*), polydextrose sirup, mælkechokolade overtræk (14 %) (sødemiddel: Isomalt, sucralose, ikke hydrogeneret palme og palmekerneolie, vallepulver*, fedtreduceret kakaopulver, hvedemel, emulgatorer: Soya Lecithin, E476, aromastoffer) fructo-Oilgosaccharide, Glycerin, fedtfattigt kakaopulver, sødemiddel (Maltitol, sucralose), stabilisator (Acacia Gum ), aromaer, vegetabilsk olie, antioxidant (blandede tocopheroler), probiotiske lactospore (Bacillus coagulans).* Fra mælk.

Advarsel: Produktet indeholder: Mælk, gluten og soja. Produktet kan indeholde: æg, jordnødder og nødder

Ernæringsinformation

Per 80g bar:
Energi: 965.0kJ
Energi: 230.0Kcal
Protein (som-er): 29.2g
Kulhydrater: 20,4g
Hvoraf sukkerarter: 2,5g
Som polyoler: 16,7 g
Fedt: 6,5g
Heraf mættede fedtsyrer: 4,4g
Natrium: 55.0mg
Lactospore®: 96.0million
Opløselig Fibre: 13,2g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

High Pro (Sample)

Vælg billede

High Pro (Sample)