• Vegetarisk

    Vegetarisk

High Pro (Sample)

Over 29g protein

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
19 kr
Udsolgt

Produktoversigt

High Pro er en sund og nærendeprotein barog er designet til dem, der ønsker at øge deres dagligeproteinindtag gennem en velsmagende og bekvem snack.

Hver 80g bar giver imponerende 29g premium protein til støtte af muskelvækst og kun 15gkulhydraterfor at give en afbalanceret energikilde. Det højeproteinindhold understøtter en aktiv og fysisk livsstil, især dem, der træner på regelmæssig basis, ved at fremme muskelvækst ogrestitution.

Bekvemmeligheden af High -Pro baren gør dem til den ideelle snack til dem, der konstant er på farten, eller dem, der blot ønsker at holde sulten i skak i mellem måltiderne.

High Pro er blevet uafhængigt testet for WADA forbudte stoffer ved HFL Idræt under INFORMED-SPORT programmet. Hvert parti High Pro gennemgår strenge tests for at give det højeste niveau af sikkerhed for, at de er sikre for atleter at bruge. HFL er verdens største sports-doping overvågning og forskningslaboratorium og INFORMED-SPORT programmet understøttes af en række anerkendte idrætsorganisationerne, herunder UK Sport.

De fantastiske ingredienser og den fantastiske smag er med til at gøre High Pro en af de førendeprotein barerpå markedet. Vi har endda tilføjet probiotiske Lactospore® til at hjælpe fordøjelsen og forbedre bio-tilgængeligheden af næringsstofferne i denne bar. Og det bedste er, at hver 80g bar kun indeholder 2,6g sukker, hvilket gør det et sund og nærende valg for alle.

*Produktet handles ikke til Tyskland

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 29g høj kvalitets protein pr 80g bar
  • Fremmer muskelvækst og restitution
  • Kun 2,6g sukker pr 80g bar
  • Inkluderer pro-biotiske Lactospore ®

Anbefalet brug

Bruges, når der kræves som en proteinholdig snack enten i mellem måltiderne, pre-workout eller med måltider for at sætte skub i protein indtaget af et måltid.

Ingredienser

Protein blanding (mælkeproteinisolatvalle protein koncentrat*), polydextrose sirup, mælkechokolade overtræk (14 %) (sødemiddel: Isomalt, sucralose, ikke hydrogeneret palme og palmekerneolie, vallepulver*, fedtreduceret kakaopulver, hvedemel, emulgatorer: Soya Lecithin, E476, aromastoffer) fructo-Oilgosaccharide, Glycerin, fedtfattigt kakaopulver, sødemiddel (Maltitol, sucralose), stabilisator (Acacia Gum ), aromaer, vegetabilsk olie, antioxidant (blandede tocopheroler), probiotiske lactospore (Bacillus coagulans).* Fra mælk.

Advarsel: Produktet indeholder: Mælk, gluten og soja. Produktet kan indeholde: æg, jordnødder og nødder

Ernæringsinformation

Per 80g bar:
Energi: 965.0kJ
Energi: 230.0Kcal
Protein (som-er): 29.2g
Kulhydrater: 20,4g
Hvoraf sukkerarter: 2,5g
Som polyoler: 16,7 g
Fedt: 6,5g
Heraf mættede fedtsyrer: 4,4g
Natrium: 55.0mg
Lactospore®: 96.0million
Opløselig Fibre: 13,2g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

High Pro (Sample)

Vælg billede

High Pro (Sample)
Back to top