• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range

Batch Tested

25% rabat | Koden tilføjes automatisk ved checkout.

25% rabat - Koden tilføjes automatisk ved checkout.

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
399 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate er afprøvet inden for rammerne af World Anti-Doping Agency (WADA) og opretholder ISO 17025 akkreditering, som giver sikkerhed for, at dette produkt er fri for naturligt forekommende forbudte stoffer.

Hvad er Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate indeholder over 90% protein med et lavt fedtindhold (0,25 g) og kulhydratindhold (0,17 g) per portion, hvilket er lavere end de fleste andre valle protein pulver. Indeholder ydermere over 2 g leucin per portion.

Impact Whey Protein Fordele

Impact Whey Isolate er ideel for alle, der ønsker at øge det daglige proteinindtag eller leder efter et proteinindtag før eller efter træning. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Hvem er Impact Whey Isolate Egnet til?

Impact Whey Isolate er ideel for alle, der ønsker at øge det daglige proteinindtag og begrænse indtaget af fedt og sukker i samme forbindelse. Kan tages enten før eller efter et træningspas.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 90% proteinindhold per portion
  • Lavt indhold af fedt og kulhydrat
  • Bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (25 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Naturell: Valle Protein Isolat (Mælk) (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Ernæringsinformation

Per 25g:
Energi: 92.5cal
Energi: 393.3kJ
Protein (tør basis): 23,0 g
Protein: 22.25g
fedt: 0,25 g
Kulhydrater: 0,17 g
Calcium: 100.0mg
Kolesterol: 0,5 mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range

Vælg billede

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range
Back to top