• Vegetarisk

    Vegetarisk

Impact Whey Protein (RTS)

Klar til brug

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

169 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Impact Whey Protein® ready to shake (RTS) er blevet designet til at tilbyde en hurtig og bekvem måde at indtage dit foretrukne valleprotein kosttilskud.

Vores Impact Whey Protein® er en rig kilde til valleprotein koncentrat fra vegetarisk sød ost, indkøbt direkte fra verdens førende valleproteinproducenter.

Det har den højeste biologiske værdi (BV) af elle kendte proteiner,valleproteinkoncentrat indeholder høje niveauer af både essentielle og ikke-essentielleaminosyrer.

Fremstillingsprocessen anvender en unik kombination af membranfiltrerings teknologi og tørring ved lav temperatur og tryk. Dette sikrer blid adskillelse og koncentrationen af proteinet og bevarer sin naturlige funktion og høje næringsværdi for at give dig et høj kvalitets valleproteinkoncentrat.

Vores Impact Whey Protein® giver over 82 g protein pr 100 g (tør basis), er fedt- og laktosefattig og rig på calcium. Dette protein er en glimrende kilde til essentielle aminosyrer og indeholder en af de højeste andele af forgrenede aminosyrer der findes i naturligt protein.

Sporbarhed er en vigtig del af vores kvalitets overvågning og hjælpe denne proces, vi arbejde direkte med verdens førende valle producenter for at sikre, at vi har fuld viden og tillid i produktionen af vores valleprotein.< /p>

Proteinfraktionerne er: 44 % Beta lactoglobulin, 17 % Alpha mælkealbumin, 1,5 % bovin serumalbumin, 8 % Immunoglobulin G, 0,5 % Lactoferrin, 26 % glycomakropeptidet

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Vores mest populære protein
  • Over 80 % protein per portion
  • Fremragende aminosyre profil
  • Praktisk og nem at bruge

Anbefalet brug

Tilsæt vand, mælk eller juice, indtil flasken er cirka en tredjedel til halvdelen fuld, ryst kraftigt og indtag. Tilsæt mere væske til en tyndere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler 1-3 portioner per dag eller efter behov.

Ingredienser

Ultra Filtreret Valle protein koncentrat, kakaopulver (kun Chocolate smag), aromastoffer (aroma, emulgator (soja lecithin), farve (Rødbedefarve [kun Strawberry smag]), sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 196.6Kcal
Energi: 828.3kJ
Protein (tør basis): 41.0g
Protein (som-er): 39.3g
Fedt: 3.5g
Kulhydrater: 3,0g
Calcium: 250.0mg

Bemærk at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra den ikke-aromatiseret version. Når du vælger en aromatiseret version, vil det reducere protein indholdet med cirka 3 % for de fleste smage, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Smart

Samlet:

5

Gode at have i baghånden. Liggende i bilen eller fast i tasken. Har det nemlig med at glemme mit proteinpulver

Sun Aug 07 22:17:30 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Impact Whey Protein (RTS)

Vælg billede

Impact Whey Protein (RTS)