• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Inulin

Fibre der fremmer fordøjelsessystemets sundhed

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

69 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Inulin?

Inulin er en opløselig kostfibre, udvundet udelukkende fra cikorierod. Som et opløseligt pulver kan det tilføjes til enhver mad eller drik med lille indflydelse på smag eller konsistens, mens det giver en fantastisk kilde til fiber i din daglige kost. Inulin er 100 % naturlig og hjælper med at øge din fiberindtagelse, forbedre mæthed og tilskynde et sundt fordøjelsessystem.

Hvordan virker Inulin og hvad er fordelene?

Inulin er en nem og bekvem måde at øge fiber i din kost, det hjælper dit fordøjelsessystem med at arbejde mere effektivt og samtidig fremme de venlige bakterier i din tarm. Som en prebiotisk fiber, kan Inulin stimulere væksten af venlige og sunde tarmbakterier som understøtter god kolon sundhed og støtter vigtige metabolitter såsom mælkesyre, acetat, propionat og butyrat. Disse metabolitter kan medvirke til at fremme mavesundhed, hud sundhed, vitalitet og fremme et stærkt immunforsvar.

Inulin giver en sød, behagelig smag og er letopløselig, uden at hæve blodsukkeret. Det kan være nyttigt for folk på kaloriefattig kost, lav kulhydrat kost og til generel vægtkontrol, da det ofte bliver brugt som en erstatning for sukker. På grund af sine forbindelser med et sundt fordøjelsessystem, kan Inulin også være til gavn for dem, der indtager store mængder kalorier, såsom atleter og bodybuildere.

Hvor meget Inulin skal du tage?

Med de anbefalede daglige fiberindtag på omkring 24g, er den generelle britiske kost langt bagud, med et nationalt gennemsnit på omkring 10-12g per dag. Dette gør Inulin en fantastisk mulighed for at øge dit daglige fiberindtag. Det foreslås også, at opløselige fibre børe være omkring 1/3 af dit fiberindtag, mens uopløselige fibre bør være omkring 2/3.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Opløselige fibre der er lette at bruge
 • Kan fremme fordøjelsessystemets sundhed
 • Stimulerer venlige bakterier

Anbefalet brug

Inulin har et højt fiberindhold, hvilket gør det til et perfekt kosttilskud. Prøv at tilsætte 1 1/2 mini-skefuld (5g) i dine shakes, smoothies eller juice.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Fructo-Oligosaccharide (FOS) (100%)

Ernæringsinformation

Per 5g servering:
Energi: 42kJ
Energi: 10.4Kcal
Protein (som-er): 0g
Kulhydrater: 4,8g
Fibre: 4,4g
Fedt: 0g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Fibre

Samlet:

5

God og bekvem måde at få nogle fibre ind i kosten.

Mon Nov 14 22:19:30 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Fibre

Samlet:

5

God og bekvem måde at få nogle fibre ind i kosten.

Mon Nov 14 22:19:30 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Inulin

Vælg billede

Inulin