• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Gluten Free

  Gluten Free

 • Veganer

  Veganer

Kalcium + D3vitamin tabletter

100% af din anbefalede daglige kalcium og vitamin D3 dosis

Mængde
Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% på hele din ordre + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Tilbuddet gælder til og med d .25/08/2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr. 

Gratis Essential Vitamin Bundle er kun ved køb for min. 799 kr. gælder kun så længe lager haves og gælder kun til og med d. 21. august 2017, tilbuddet kræver ingen kode. Grundet Denne pakke er udsolgt erstattes denne bundle med  Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin.

The Golden Ticket: Køber du en pakke i perioden mandag d. 21 til fredag d. 25, vil du i din pakke modtage en Golden Ticket med en eksklusiv kode. 

KØB NU
Før: 29 kr 14 kr Spar: 14 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Kalcium plus Vitamin D3 tabletter?

Disse tabletter er blevet formuleret til at optimere dit daglige helbred med en potent forsyning af kalcium og vitamin D. Hver 2 tabletter vil give dig 100% af dine ernæringsmæssige referenceværdier (NRV); NRV er anbefalinger til indtag af næringsstoffer baseret på den aktuelle videnskabelige viden.

Hvad er de vigtigste fordele?

 • Kalcium er et vigtigt mineral, som din krop higer efter af et væld af årsager: For det første, bidrager det til normal muskelfunktion og neurotransmission, som det er påkrævet i løbet af sammentrækning og afslapnings processen. Desuden er det, det mest udbredte mineral i det menneskelige legeme, der er afgørende for opretholdelsen af ​​normale knogler og tænder.  Sidst men ikke mindst, bidrager det til en normal energiskabende metabolisme (fedt, kulhydrater og proteiner) samtidig med, at det spiller en rolle i celledeling og specialisering.
 • D3-vitamin dannes i kroppen under din hud som en reaktion på sollys. Derfor i vintermånederne, eller i lande af store skydække, kan kroppen mangle dette vigtige vitamin. Eftersom vitamin D bidrager til normal optagelse og udnyttelse af kalcium, vil du helt sikkert gerne have nok af det i din kost.
 • Egnet til vegetarer.

Er produktet noget for mig?

Egnet til alle der søger at optimere deres helbred med en praktisk tablet indeholdende 100% NRV for kalcium (800mg) og vitamin D (5ug).

Anbefalet brug

Tag 2 tabletter dagligt.

Vigtige fordele

 • Kalcium er det mest udbredte mineral i kroppen
 • Let indtagelig tabletform
 • 100% af af dine daglige NRV'er af kalcium og vitamin D

Anbefalet brug

Vi anbefaler at indtage 2 tabletter dagligt.

Dette produkt er et kosttilskud og bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Kalcium (bærer: maltodextrin), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), geleringsmiddel (hydroxypropyl methyl cellulose), antiklumpningsmiddel (magnesium stearat), glaseringsmidler (glycerol, carnaubavoks), vitamin D (bærere: sukker, stabilisator (akaciegummi), stivelse, solsikkeolie).

 

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 tabletter

Portioner per beholder - 30 (60 kapsler), 90 (180 kapsler)

Typical Nutritional Values

    Per portion *RI
Vitamin D   5,0 µg 100%
Kalcium   800 mg 100 %

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(4 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

D3

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg tager 2 piller dagligt. Mest af alt fordi vejret aldrig er helt med os, så vil sikre mig min krop for nok calcium PLUS solens stråler (vitamin d).

Goes Well With:

Tager dem typisk med Alpha Men og Omega 3 samt vitamin C.

Tue Jul 25 13:37:25 BST 2017 af

God kombi

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Mere overskueligt end at skulle indtage kalcium og D3 hver for sig. God kombi :)

Sat May 06 09:51:59 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Kalcium/d3

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Dejlig måde at få dækket sit behov for kalcium og D3 vitamin. Pakken kom lidt senere end forventet, men ellers ikke noget at klage over.

Mon Feb 06 21:00:30 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Godt tilskud

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

God måde at få nogen d-vitaminer indenbords her i den kolde vinterperiode.

Sat Nov 26 10:31:22 GMT 2016 af

Kalcium + D3vitamin tabletter

Vælg billede

Kalcium + D3vitamin tabletter
Back to top