• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Micellar Casein - Batch Tested Range

Batch Tested

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

189 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Micellarcasein er afprøvet inden for rammerne af World Anti-Doping Agency (WADA) og opretholder ISO 17025 akkreditering, som giver sikkerhed for, at dette produkt er fri for naturligt forekommende forbudte stoffer.

Hvad er Micellarcasein?

Micellarcasein er et protein fra mælk der frigives langsomt. Micellarcasein absorberes langsomt i mave hvilket tillader en konsik forsyning af aminosyrer til muskler over en længere periode. Dette gør Micellarcasein til det ideelle proteintilskud mellem måltiderne og før sengetid, idet kroppen normalt udsultes for næringsstoffer under søvn.

Fordele ved Micellarcasein

Micellarcasein har en komplet aminosyre profil og indeholder forgrenede aminosyrer (BCAA). Protein bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse og er samtidig nødvendig for vedligehold af normale knogler.

Hvem er Micellarcasein egnet til?

For alle der er engageret i en langsigtet fysisk træning plan, er det at få den rigtige balance i kosten en absolut nødvendigt. Kroppen kræver den rigtige form af næringsstoffer for at udføre og udvikle sig rigtigt, og uanset om de kommer fra fødevarer eller fra kosttilskud er de nødvendige til mange formål. Som et kosttilskud, anbefaler vi at indtage Micellarcasein før sengetid eller mellem måltiderne 2-3 gange om dagen.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse
  • Indtages før sengetid eller mellem måltiderne
  • Langsom frigivelse af protein

Anbefalet brug

Optimal vækst og vedligeholdelse af muskelmasse opnås bedst, hvis kasein indtages om aftenen. Opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 300-400 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker en halv time inden sengetid. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Naturell: Micellart Kasein (Mælk) (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi (kJ / kcal): 1518/358
Fedt: 1,5 g
heraf mættet: 0,8 g
Kulhydrater: 6,0 g
heraf sukkerarter: 4,0 g
Protein: 80g
Salt: 0,4 g

Per portion á 30g:
Energi (kJ / kcal): 455/107
fedt: 0,5 g
heraf mættet: 0,2 g
Kulhydrater: 1,8 g
heraf sukkerarter: 1,2 g
Protein: 24g
Salt: 0,1 g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Micellar Casein - Batch Tested Range

Vælg billede

Micellar Casein - Batch Tested Range