• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Micellar Casein

Langsomt frigivet kasein protein

4.111111111111111

9 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde

End of month sale 💪 | Spar op til 60% | + 10% ekstra rabat ved køb over 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Vi har nedsat et enormt udvalg og hvis du skynder dig at bestille er du sikret en god deal.

+ 10% Ekstra rabat når du køber for min. 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Tilbuddet gælder til og med den 27. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. 

KØB NU

Før: 189 kr 151 kr Spar: 38 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Micellar Casein (kasein)?

Micellar Casein er en høj kvalitets, langsom frigivelses protein fra mælk. Ved hjælp af en lav temperaturs ultra filtrerings proces, gør at det færdige produkt bevarer sin ernæringsmæssige kvalitet og funktionalitet, når der sammenlignes med syre kasein eller kaseinater.

Hvorfor skal du tage Micellar Casein (kasein)?

Micellar Casein absorberes langsomt af maven, hvilket giver en tilspidset forsyning af aminosyrer til muskler over en længere periode. Dette gør Micellar Casein det ideelle proteintilskud til mellem måltiderne og før sengetid. Under søvn, udsultes kroppen normalt af næringsstoffer, da det er upraktisk at indtage mad. Da Micellar Casein giver en vedvarende forsyning af protein, tillader den din krop at undgå muskelnedbrydning i løbet af natten.

Micellar Casein har en fremragende aminosyre profil og er særlig høj i forgrenede aminosyrer (BCAA). Det har også et ekstremt lavt fedtindhold og er samtidig en glimrende kilde til calcium.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Langsomt fordøjet protein
  • Rig på aminosyrer
  • Højt proteinindhold og et lavt fedt- og kulhydratindhold

Anbefalet brug

Optimal vækst og vedligeholdelse af muskelmasse opnås bedst, hvis kasein indtages om aftenen. Opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 300-400 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker en halv time inden sengetid. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Chokolade smag: Micellart Kasein (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Natural Banan smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Farve (Curcumin), Sødestof (Sucralose)

Natural Chokolade smag: Micellart Kasein (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Naturlig Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Naturlig jordbæraroma: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Natural Vanilje smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Micellart Kasein (Mælk) (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Vanilje smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 ¼ store scoops (30g)

Portioner per beholder - 33 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per portion *RI
Energi 1509 kJ/356 kcal 453 kJ/107 kcal 6%
Fedt 1,5 g 0,5 g 1%
  heraf mættede fedtsyrer 0,9 g 0,3 g 1%
Kulhydrater 4 g 1,2 g 1%
  heraf sukkerarter 4 g 1,2 g 1%
Protein 85 g 26 g 52%
Salt 0,25 g 0,08 g 1%

* Refference indtag er baseret på en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Bemærk disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret version. Ved valg af en aromatiseret version, vil det reducere proteinindholdet med ca. 3 % for de fleste varianter, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.111111111111111

4.111111111111111

(9 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Man får hvad man betaler for.

Samlet:

3

Blandbarhed:

3

Smag:

2

Effektivitet:

3

Jeg har altid brugt dyrere mærker når det kom til casein, pga smag, konsistens og hvor nemt det er at blande. Jeg tog ikke fejl. Det her klumper nemt, er svært at ryste ud, det skummer meget op, smager melet, støver helt vildt. Produktet er så også en del billigere end andet casein. Så man skal gøre op med sig selv om man har råd til det bedre. Produktet virker. Men er ikke praktisk ellers lækkert.

Tue Jan 10 07:03:16 GMT 2017 af

Effektivt

Samlet:

5

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

5

Jeg har brugt dette produkt primært til natten, da jeg vågnede 2-3 gange om natten og var sulten, så jeg var nød til at stå op. ( da hjernen opfatter sult som en trussel) Jeg har brugt det i 2 mdr. Ca, og vågner ikke ved sult om natten mere. Samt kan det ses og mærkes på kroppen.

Goes Well With:

Det kan blandes med mælk og vand, jeg foretrækker letmælk. Det er lidt grynet og melet. Jeg vil anbefale at shake den rigtig godt i ca. 1 min, gerne slå den hårdt igennem og vend shakeren rundt på hovedet og ellers shake den normalt. Efter jeg har shaket står den 1 min med åben tut, således skummet forsvinder og dermed nemmere at få ned.

Thu Nov 10 21:59:29 GMT 2016 af

Pengene værd til bulking

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Jeg har brugt Micellar Casein i en måned nu, og har set en del resultater allerede. Produktet har en lidt grynet og syntetisk smag, men giver fantastiske resultater. Brugte det primært til en aftensnack på træningsdage eller en ivrig morgen hvor jeg lige skulle have noget protein indenbors. Dog ved jeg godt, at casein-proteinet først kommer fuldt ind i kroppen efter 3-5 timer. Derfor har jeg kun brugt den om morgenen, hvis jeg havde en hård træningsdag og spiste en stor morgenmad i forvejen. Så jeg ikke har brug for at spise de næste 3-4 timer.

Goes Well With:

Vand (smager fantastisk og ikke for tykt sammen med vand), mælk (det bliver dog temmeligt tykt i konsistensen)

Mon Feb 15 18:30:39 GMT 2016 af

Melet

Samlet:

3

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Den smager helt find, dog er den meget melet og tør. Det resulterer i, at det er svært at få ned.

Thu Dec 03 17:21:52 GMT 2015 af

Smag

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

5

Jeg har købt dette produkt, og det er et super produkt, men det smager lidt melet da jeg har købt smags løs, men blandt lidt alm protein pulver med vanilje i så er det kanon, virkningen af produktet er i top klasse

Tue Sep 22 15:28:20 BST 2015 af

Super

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

smagen er ikke dårlig, den er heller ikke super god, dog er den, den bedste smag jeg har smagt! (Natural strawberry) kan sagtens anbefales. Har også en tendens til at skumme en del, når den rystes. Men god smag, okay konsistens og super effektiv!

Goes Well With:

Mælk 250ml-280ml + 30g

Tue Aug 11 21:14:07 BST 2015 af

Bedste konsistens og smag længe.

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Det er nok den lækreste kasein jeg har smagt. Konsistensen på andet kasein protein jeg har smagt, har været langt tykkere og klumpet. Har snart været igennem 8-10 kg med vanilje, og har ikke en gang gidet prøve andre!

Sat Jun 06 20:11:58 BST 2015 af

Fint produkt.

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Købte den neutrale udgave - Drikker en portion hver aften så jeg optager protein igennem natten.. Hvilket har resulteret i at jeg ikke føler mig udsultet om morgenen, som jeg ellers ville føle.

Tue Dec 02 16:55:05 GMT 2014 af

Bedste Cassein jeg har prøvet

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Klart den bedste Cassein jeg har prøvet. Den mixer nemt og smager rigtig godt. Den er slet ikke lige så kvalm som andre mærker og prisen er skarp. Jeg kan anbefale Natural Strawberry og Natural Chocolate. De eneste to jeg har prøvet - og holder mig til.

Fri Nov 28 20:47:10 GMT 2014 af

Micellar Casein

Vælg billede

Micellar Casein