Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Micellar Casein 1kg, Unflavoured
Micellar Casein 1kg, Unflavoured

Micellar Casein

Langsomtoptageligt protein

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK 189.0

189 kr

11 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

SUMMER SALE
Gratis fragt, når du køber tøj!
+ 20% RABAT PÅ ALT: KODE: PRIME
+ FREE GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR

MYPROTEIN PREMIUM DAY! FÅ GRATIS FRAGT* + 20% RABAT PÅ HELE DIN ORDRE + GRATIS GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR.
*Gratis levering og rabat på ekspres levering for ordre, når du køber tøj! 
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Vil du have fordelene ved højkvalitetsprotein dagen lang?

  Vores Micellar Casein leverer 23g langsomtoptageligt protein der leverer den nødvendige næring til dine muskler, når du mest har brug for det.

  Tager meget længere tid at fordøje helt og blive anvendt af kroppen, dette er den perfekte shake for et skud protein mellem måltider, og endda mens du sover - giver altid energi til dine træningsmål.*

  Hvad er fordelene ved Micellar Casein?

  Udover at indeholde en imponerende mængde langsomt frigivende protein, leverer denne lækre shake også en komplet aminosyreprofil. Aminosyrer er byggestenene af nyt protein, som udgør strukturen af nyt muskelvæv - et must for alle fitnessmål.

  Plus, det smager endda fantastisk! Fås i chokolade, jordbær, vanilje eller uden smag.

  Hvornår bør jeg indtage Micellar Casein?

  Det er en glimrende kilde til protein, der er perfekt for alle, lige fra løbere til fitnessgængere, med den langsomme frigivelse der er perfekt til alle former for travle livsstile.

  Nyd blot mellem måltider med vand eller lige før sengetid med mælk.

  For endnu bedre resultater, prøv at kombinere med…

  Kreatin Monohydrat - har vist sig at øge den fysiske ydeevne under repetitioner af kortvarig og intens træning - idéelt for at øge styrke og kraft.

  *Protein bidrager til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

  Næringsindholdet er baseret på varianten uden smag.

  Bemærk venligst, at mærkaterne på dette produkt er angivet på engelsk som minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også forekomme på enkelte produkter.

  Vigtige fordele
  • Langsomtoptageligt protein
  • 26g protein per portion
  • Komplet aminosyreprofil
 • Anbefalet brug

  Optimal vækst og vedligeholdelse af muskelmasse opnås bedst, hvis kasein indtages om aftenen. Opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 300-400 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker en halv time inden sengetid. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

  Chokolade smag: Micellart Kasein (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Natural Banan smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Farve (Curcumin), Sødestof (Sucralose)

  Natural Chokolade smag: Micellart Kasein (Mælk) (91%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Naturlig Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Naturlig jordbæraroma: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

  Natural Vanilje smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Jordbær Cream smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

  Naturell: Micellart Kasein (Mælk) (100%), Emulgator (Sojalecithin)

  Vanilje smag: Micellart Kasein (Mælk) (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 ¼ large scoops (30g)

  Portioner per beholder - 33 (1kg)

  Næringsindhold

    Per 100g Per portion *RI
  Energi 1509 kJ/356 kcal 453 kJ/107 kcal 6%
  Fedt 1,5 g 0,5 g 1%
    heraf mættede fedtsyrer 0,9 g 0,3 g 1%
  Kulhydrater 4 g 1,2 g 1%
    heraf sukkerarter 4 g 1,2 g 1%
  Protein 76 g 23 g 49%
  Salt 0,25 g 0,08 g 1%

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

  Næringsindholdet er baseret på varianten uden smag, ved valg af alternative varianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

4.0

11 Kundeanmeldelser

5 4
4 3
3 4
2 0
1 0
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Godt produkt.

Har købt unflavoured, så smager ikke af noget, men et godt produkt. Bliver dog nød til at advare, at deres vares holdbarhed er kun 8 måneder, og de synes det er okey at proteinet er over 1 år gammelt og forvent ikke hjælp fra supporten

For bedste oplevelse, vælg en med smag

Har smagt med chokolade, uden smag og jordbær. Og chokolade er bedst, synes jeg. Chokolade: 4 stjerner, Jordbær: 4 stjerner, Uden smag: 1 stjerne. Uden smag = lad vær. Smagen er elendig, men ellers er det fint (næringsindhold, effektivitet osv) Det eneste minus ved chokolade og jordbær er at det er føles som en pose støv og der står en mindre sky af pulver når man åbner op. Men det smager fint og opløses let i vand eller mælk. Og så er prisen rigtig god i forhold til lignende produkter.
Goes Well With:
Vand, mælk

Man får hvad man betaler for.

Jeg har altid brugt dyrere mærker når det kom til casein, pga smag, konsistens og hvor nemt det er at blande. Jeg tog ikke fejl. Det her klumper nemt, er svært at ryste ud, det skummer meget op, smager melet, støver helt vildt. Produktet er så også en del billigere end andet casein. Så man skal gøre op med sig selv om man har råd til det bedre. Produktet virker. Men er ikke praktisk ellers lækkert.

Effektivt

Jeg har brugt dette produkt primært til natten, da jeg vågnede 2-3 gange om natten og var sulten, så jeg var nød til at stå op. ( da hjernen opfatter sult som en trussel) Jeg har brugt det i 2 mdr. Ca, og vågner ikke ved sult om natten mere. Samt kan det ses og mærkes på kroppen.
Goes Well With:
Det kan blandes med mælk og vand, jeg foretrækker letmælk. Det er lidt grynet og melet. Jeg vil anbefale at shake den rigtig godt i ca. 1 min, gerne slå den hårdt igennem og vend shakeren rundt på hovedet og ellers shake den normalt. Efter jeg har shaket står den 1 min med åben tut, således skummet forsvinder og dermed nemmere at få ned.

Pengene værd til bulking

Jeg har brugt Micellar Casein i en måned nu, og har set en del resultater allerede. Produktet har en lidt grynet og syntetisk smag, men giver fantastiske resultater. Brugte det primært til en aftensnack på træningsdage eller en ivrig morgen hvor jeg lige skulle have noget protein indenbors. Dog ved jeg godt, at casein-proteinet først kommer fuldt ind i kroppen efter 3-5 timer. Derfor har jeg kun brugt den om morgenen, hvis jeg havde en hård træningsdag og spiste en stor morgenmad i forvejen. Så jeg ikke har brug for at spise de næste 3-4 timer.
Goes Well With:
Vand (smager fantastisk og ikke for tykt sammen med vand), mælk (det bliver dog temmeligt tykt i konsistensen)

Melet

Den smager helt find, dog er den meget melet og tør. Det resulterer i, at det er svært at få ned.

Smag

Jeg har købt dette produkt, og det er et super produkt, men det smager lidt melet da jeg har købt smags løs, men blandt lidt alm protein pulver med vanilje i så er det kanon, virkningen af produktet er i top klasse

Super

smagen er ikke dårlig, den er heller ikke super god, dog er den, den bedste smag jeg har smagt! (Natural strawberry) kan sagtens anbefales. Har også en tendens til at skumme en del, når den rystes. Men god smag, okay konsistens og super effektiv!
Goes Well With:
Mælk 250ml-280ml + 30g

Bedste konsistens og smag længe.

Det er nok den lækreste kasein jeg har smagt. Konsistensen på andet kasein protein jeg har smagt, har været langt tykkere og klumpet. Har snart været igennem 8-10 kg med vanilje, og har ikke en gang gidet prøve andre!

Fint produkt.

Købte den neutrale udgave - Drikker en portion hver aften så jeg optager protein igennem natten.. Hvilket har resulteret i at jeg ikke føler mig udsultet om morgenen, som jeg ellers ville føle.

Kunder der har købt denne vare har også købt:

Back to top